Elektronik Razer DeathAdder V3 Siyah 8K Hz Kablolu Gaming Mouse 1325 TL

Ürün elime Pazartesi günü ulaşmıştı bugün açabildim. Çok hafif, aydınlatma yok ve çok sade. Herhangi kauçuk bir kenar yapıştırma falan yok. Dümdüz plastik, aşırı ergonomik geldi. Bu kullandığım 5. farklı Razer fare ve en ergonomik olanı bu oldu.

Hangi gün sipariş vermiştiniz?
Dostum 1130 TL idi sanırım İdefix üzerinden bayram öncesi sipariş vermiştim. Bayramdan önce elime ulaşması gerekiyordu malum kargo firmaları işte. Fare bana hassasiyet olarak pürüzsüz geldi. Click sesleri çok fazla, malzeme kalitesi çok iyi diyemem önceki kullandığım modellere göre. Sade, hafif ve ergonomik diyebilirim.
3a746b9f-30c2-4d03-a8b8-2aa2a7fe08ac.jpg
8b878b1c-3ab0-4ac7-b50c-9a51161322ba.jpg
001dd8f0-97c3-4d01-8fa7-f102a5aaaa72.jpg

Ben de bir mağazada elimde tuttum da V2 daha benim elime uygun geldi bunda sağ el için bayağı bombeli yapmışlar. V2 ile sensör farkı çok var mı CS:GO için

Ben de bir mağazada elimde tuttum da V2 daha benim elime uygun geldi bunda sağ el için bayağı bombeli yapmışlar. V2 ile sensör farkı çok var mı CS:GO için
400IPS - 40G sonrası sensörün bir esprisi kalmıyor, testlerde dahi fark görülemiyor. Sensörden ziyade diğer özelliklerini karşılaştırarak seçim yapın.

1688586519533.png

Şu an bu ikiliyi kullanıyorum DeathAdder daha iyi elime oturuyor Viper pence tutusuna gore bir mouse bu yuzden ergonomik degil DeathAdder kadar V3 geldiginde Viper ile karsilastiracagim.

nayis ile 1188 tl aldim

V2 Pro ile aralarında çok az fark var, V2 Pro mu V3 mü alınmalı? V2 Pro'nun kablosuz olması çok cazip geliyor.

V2 Pro ile aralarında çok az fark var, V2 Pro mu V3 mü alınmalı? V2 Pro'nun kablosuz olması çok cazip geliyor.

Hem V3 Pro almış hem de düz V3 sipariş vermiş biri olarak daha güncel olanı tercih etmenizi öneririm. Kablosuz daha cazip geliyor ama artık kablolar paracord olduğu için o kadar hafif oluyor ki kablonun varlığını hissetmiyorsunuz bile.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı