Daha fazla
önerir misiniz mouse yi sert olarak kullanıyorum 3-4 sene dayanır mı? birde cs için yeterli performansı var mı viper serisini mi önerirsiniz@sm0w, Viper kullanmadım. DeathAdder kullandım, iyiydi.
ben fingertip ve orta el kullanımı için zaten DA yı buldum hocam yapmayınElin orta küçükse ikisini de alma özellikle DA'yı hiç alma. Mouse'un da ivmelenmesine, optiğine bakarak seçim yapma. Boyuna, genişliğine bakman sensörden daha çok fark yaratacak. Güncel olarak sensörler zaten iyi. 3390, 3395, 3399, 3950, 3955 vs. fark etmiyor.
sağolun hocam içimi rahatlattınız herhangi bir problemi çıktı mı? birde skates leri güzel mi ek skates alımına gerek var mı?Öneririm, hayırlı olsun. Viper yerine bu olabilir.
Deathadder ile fingertip orta el mi? Deathadder fingertip kullanmak istiyorsan büyük elin olması gerek. Piyasadaki en büyük mousedan bahsediyoruz. 128x68mm.Ben fingertip ve orta el kullanımı için zaten DA yı buldum hocam yapmayın
e ne yapayım yani hiç mi gitmezDeathadder ile fingertip orta el mi? Deathadder fingertip kullanmak istiyorsan büyük elin olması gerek. Piyasadaki en büyük mousedan bahsediyoruz. 128x68mm.
elim 18cm falan heralde genişliğini bilmiyorum büyüklüğü gerçekten çok fazla mı@sm0w, ekstra bir şey almadım. 2 yıl kullandım, herhangi problemi çıkmadı. Sadece eskidi ve biraz hor kullandığım için değiştirdim.
sizin eliniz ne kadar büyük sizin yaş kaç ona göre ben bir aklımda canlandırırım sizde sıkıntı olmamış çünkü@sm0w, elinize göre değişir. O konu hakkında yorum yapamayacağım. YouTube'dan görünümüne bakıp karar verebilirsiniz kendinizce.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.