Fingertip veya claw için ne kadar uygun bir model peki.
Hocam ergonomik diye geçiyor mouse kasası elin tamamını koymaya göre tasarlanmış claw ve palm arası kullanıyorum claw olabilir ama fingertip için uygun değil bende kasası.
Fingertip veya claw için ne kadar uygun bir model peki.
abi çok yordu beni bu iş razer marka alıcaksam ya bunu ya viper v3 modelini alıcaktım ona da çok ağır diyorlar diğerleride pahalı bi aklımda aerox 3 var o da eskidi ama bilinmedik marka da almak istemiyorum scyrox gibi valla napıcam bilmiyorumHocam ergonomik diye geçiyor mouse kasası elin tamamını koymaya göre tasarlanmış claw ve palm arası kullanıyorum claw olabilir ama fingertip için uygun değil bende kasası.
Abi çok yordu beni bu iş Razer marka alacaksam ya bunu ya Viper V3 modelini alacaktım ona da çok ağır diyorlar diğerleride pahalı bir aklımda Aerox 3 var o da eskidi ama bilinmedik marka da almak istemiyorum Scyrox gibi vallahi ne yapacağım bilmiyorum.
Abi çok yordu beni bu iş Razer marka alacaksam ya bunu ya Viper V3 modelini alacaktım ona da çok ağır diyorlar diğerleride pahalı bir aklımda Aerox 3 var o da eskidi ama bilinmedik marka da almak istemiyorum Scyrox gibi vallahi ne yapacağım bilmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.