Razer Viper V3 vs Razer DeathAdder V3

Hocam ergonomik diye geçiyor mouse kasası elin tamamını koymaya göre tasarlanmış claw ve palm arası kullanıyorum claw olabilir ama fingertip için uygun değil bende kasası.
abi çok yordu beni bu iş razer marka alıcaksam ya bunu ya viper v3 modelini alıcaktım ona da çok ağır diyorlar diğerleride pahalı bi aklımda aerox 3 var o da eskidi ama bilinmedik marka da almak istemiyorum scyrox gibi valla napıcam bilmiyorum

Abi çok yordu beni bu iş Razer marka alacaksam ya bunu ya Viper V3 modelini alacaktım ona da çok ağır diyorlar diğerleride pahalı bir aklımda Aerox 3 var o da eskidi ama bilinmedik marka da almak istemiyorum Scyrox gibi vallahi ne yapacağım bilmiyorum.

Hocam arkadaşta Basilisk ve var 2 katı ağır ama ben çok da fark görmedim aşırı ağır olmadıktan sonra çok da önemli olmuyor fingertip için hafiflik önemli ama ben tekrar seçenek sunulsa Basilisk'i alırdım hafiflik çok fark etmiyor dediğim gibi uzun süre kullanımda belki.

Abi çok yordu beni bu iş Razer marka alacaksam ya bunu ya Viper V3 modelini alacaktım ona da çok ağır diyorlar diğerleride pahalı bir aklımda Aerox 3 var o da eskidi ama bilinmedik marka da almak istemiyorum Scyrox gibi vallahi ne yapacağım bilmiyorum.

82gr mouse aşırı ağır değil ama v3'e göre ağır kalıyor tabii. Yinede iyi bir mouse.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı