Asus Rog Gladius 1 faremi 3 yıl kullandıktan sonra daha iyi sensörlü ve hafif bir fare arayışına girdim. Asus Rog Gladius 1 almadan önce de gözüm Razer Deathadder Elite tarzı Razer ürünlerinde idi ama o zaman hem pahalılardı ve kronik sorunlar da olabiliyordu Razer farelerde. Asus Rog Gladius...
Benim de bu fare hakkında kafam karışık elime büyük gelecek gibi hissettiriyor, Pençe tutuştayım ve 120 mm el uzunluğum.
Ve bu fiyat değer mi acaba, 650 IPS ile 60 IPS arasında teorik fark var ama kullanımda pratikte fark olur mu ve sensör değerleri acaba tarafsız ölçüm sonucu mu yazılmış; bu konular önemli.
Benim de bu fare hakkında kafam karışık elime büyük gelecek gibi hissettiriyor, Pençe tutuştayım ve 120 mm el uzunluğum.
Ve bu fiyat değer mi acaba, 650 IPS ile 60 IPS arasında teorik fark var ama kullanımda pratikte fark olur mu ve sensör değerleri acaba tarafsız ölçüm sonucu mu yazılmış; bu konular önemli.
Bende sensör fark yaratır mı diye düşünüyordum ama PMW3360,3389 kullan sensör farkını hissedemezsin psikolojik olarak olur. Biraz baktım 120mm elim 17cm ye denk geliyor ama v2 için claw tutuşa 19cm öneriyorlar. Şu an aklımda glorious model d minus var 120mm boyutu var.