Razer Deatheadder V2 alınır mı?

Bütçe
450 500
Bende sensör fark yaratır mı diye düşünüyordum ama PMW3360,3389 kullan sensör farkını hissedemezsin psikolojik olarak olur. Biraz baktım 120mm elim 17cm ye denk geliyor ama v2 için claw tutuşa 19cm öneriyorlar. Şu an aklımda glorious model d minus var 120mm boyutu var.
Model D Minus'un fiyatı gene fazla mesela sıradan çinko karbon farelere göre, 500 lira 😄
O kadar parayı verince en iyi sensörü almak isterim ama elim çok küçük 17ye12 benim de. Bu mouse modelinde daha güzel tasarım var dediğiniz Model D Minus da. Ama sadece sensörü biraz kafa karıştırıcı 250 Inch Per Second. Bu da 6.35 metre bölü saniyeye denkmiş. Birden arkamı dönerken yavaş kaçmaz mı bilmiyorum. Diğerinin 650 IPS olması da yüzde yüz güven vermiyor, kim ölçmüş ki onu yani firma kendisi ölçmüş pazarlama stratejisi amaçlı sonuçta, ticari. Tarafsız bir ölçüm de olmalıydı inceleme videolarında. Ama onu ölçmek o kadar kolay değildir heralde evlerinde sıradan youtuberler için. Varsa da ben bulamadım 🐁

DA V2 geçen ay 350 lira civarındaydı :(

Model D Minus'un fiyatı gene fazla mesela sıradan çinko karbon farelere göre, 500 lira 😄
O kadar parayı verince en iyi sensörü almak isterim ama elim çok küçük 17ye12 benim de. Bu mouse modelinde daha güzel tasarım var dediğiniz Model D Minus da. Ama sadece sensörü biraz kafa karıştırıcı 250 Inch Per Second. Bu da 6.35 metre bölü saniyeye denkmiş. Birden arkamı dönerken yavaş kaçmaz mı bilmiyorum. Diğerinin 650 IPS olması da yüzde yüz güven vermiyor, kim ölçmüş ki onu yani firma kendisi ölçmüş pazarlama stratejisi amaçlı sonuçta, ticari. Tarafsız bir ölçüm de olmalıydı inceleme videolarında. Ama onu ölçmek o kadar kolay değildir heralde evlerinde sıradan youtuberler için. Varsa da ben bulamadım 🐁

DA V2 geçen ay 350 lira civarındaydı :(
Saniyede 6m den fazla kaydırabilen bir insan düşünemiyorum.V2 için 17cm küçük diyorlar

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı