Razer Deatheadder V2 alınır mı?

Bütçe
450 500
Elim 17cm büyük gelir mi ? Bendeki mouse 120mm uzunluğa sahip tam oturuyor elime v2 127mm imiş.
Deathadder V2 kullanıyorum. Öneririm. İncelememin faydası olur belki:
Elim 17cm büyük gelir mi ? Bendeki mouse 120mm uzunluğa sahip tam oturuyor elime v2 127mm imiş.

kullanıyor ve memnunsan bir sorum olacak çoğu kişi razer mouslarının yazlımında sıkıntılar olduğunu söylüyor bu doğrumudur hocam?
Güncel Windows 10 kullanıyorum. Hiç bir sıkıntı görmedim. Önceki yıllarda olmuş olabilir ama şu an çok stabil.

Benim elim 18 CM. Palm tutuş ile çok rahat kavrıyorum. Diğer tutuş şekillerinde bilemem. Diğer tutuş tarzlarıyla hiç oyun oynamadım.

Güncel Windows 10 kullanıyorum. Hiç bir sıkıntı görmedim. Önceki yıllarda olmuş olabilir ama şu an çok stabil.

Benim elim 18 CM. Palm tutuş ile çok rahat kavrıyorum. Diğer tutuş şekillerinde bilemem. Diğer tutuş tarzlarıyla hiç oyun oynamadım.
Ben claw tutuyorum genelde sıkıntı olmaz gibi

Benim de bu fare hakkında kafam karışık elime büyük gelecek gibi hissettiriyor, Pençe tutuştayım ve 120 mm el uzunluğum.
Ve bu fiyat değer mi acaba, 650 IPS ile 60 IPS arasında teorik fark var ama kullanımda pratikte fark olur mu ve sensör değerleri acaba tarafsız ölçüm sonucu mu yazılmış; bu konular önemli.

Benim de bu fare hakkında kafam karışık elime büyük gelecek gibi hissettiriyor, Pençe tutuştayım ve 120 mm el uzunluğum.
Ve bu fiyat değer mi acaba, 650 IPS ile 60 IPS arasında teorik fark var ama kullanımda pratikte fark olur mu ve sensör değerleri acaba tarafsız ölçüm sonucu mu yazılmış; bu konular önemli.
Bende sensör fark yaratır mı diye düşünüyordum ama PMW3360,3389 kullan sensör farkını hissedemezsin psikolojik olarak olur. Biraz baktım 120mm elim 17cm ye denk geliyor ama v2 için claw tutuşa 19cm öneriyorlar. Şu an aklımda glorious model d minus var 120mm boyutu var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00