Razer deatheadder V2 ele iyi uyar mı?

receptalha

Centipat
Daha fazla  
15.5-16 cm elım var. Razer deatheadder V2 alırsam elıme ıyı gelir mı? Ya da mını versıyonunu mu alayım sızce? Butcem var sizce elıme ıyı gelir mi sizce? Bu arada 2 kişi kullanıyoruz PC'yı abimin elı de 18-19 cm. Sımdı mınıyı alsam abıme kucuk gelecek ama ben belki Razer Deatheadder V2'ye alısırım cok buyuk gelmezse.
Çok saçma yazmısım neyse.

1612473255120.png

mouselerı cok ıyı bılmıyorum IPS ergonomi fln dıyolar :D elıme uyar mı resmi gordum ama :D benced olmaz gıbı 20 cm ele fln tam oturuyosa 16 cm ele hıc olmaz bnce.
bu arada g300s kullanıyordum artık daha ıyısını almam gerektı
bu arada elımı pence veya parmak ucuyla tutmuyorum normal elımı mouse ye yayıyorum

anladım g300s bana kucuk gelıyodu zaten ama v2 buyuk gelcek dıye bır hıs var ıcımde 20 cm elı olan bırısıne tam gelıyosa 16 cm elı olana asırı buyuk gelır
peki v2 nın performansı nasıl sen galıba kullandın yanı g300s e kıyasla baya ıyıdır heralde
inşallah kısa surede alırım v2 yı cok pahalı bır mouse

Hocam ben Deathadder Chroma kullanıyorum, 2014'te almıştım. 7. yılına giriyor, sorunsuz çalışıyor. Deathadder serisi gerçekten güzel ve kaliteli bir seri. Focus+ sensör, 650 IPS ve 20000 DPI'ye kadar DPI ayarı var. O fiyata alabileceğin en iyi sensörlerden birisi.

aklımda essentials da var dı da hem ucuz ama onu tercıh etmıyolar sensorunu fln
aklımda essentials da var dı da hem ucuz ama onu tercıh etmıyolar sensorunu fln
bide hemen bozuluyomus
neyse çok tesekkur ederım yardımcı oldugun ıcın aklımda suan essentıals veya v2 var param yeterse v2 alcam

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı