Harcayacak çok paran varsa al. Lakin yarı fiyatından da azına çok daha iyi klavyeler var.Bu klavyeyi almayı düşünüyorum fakat fiyatı pek ucuz değil (6.200 civarı). Kullananlar önerir mi? Low profile hakkında düşünceleriniz neler? Mekanik, %100 ve beyaz başka önerileriniz varsa onlara da açığım.
Custom klavyeleri biraz araştırdım ama 100 göremedim.Alınır lakin o paraya custom klavyenin kralını yaparız.
100 olmasa bile F ve ok tuşları olan da olabilir.Çok gereksiz pahalı, Akko marka bakmanızı tavsiye ederim %100 şart değilse
100 olarak hazır tabanlı neredeyse hiç yok, kendimiz toplayacağız.Custom klavyeleri biraz araştırdım ama 100 göremedim.
100 olmasa bile F ve ok tuşları olan da olabilir.
Nasıl yaparız peki?100 olarak hazır tabanlı neredeyse hiç yok, kendimiz toplayacağız.
Peki o zaman cevap bekliyorum. Teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.