Razer deathstalker V2 Pro alınır mı?

Edmond_Dantes

Decipat
Daha fazla  
Low profile mekanik ve sessiz klavye arıyorum. (aslında mekanik olmasa da olur MX keys gibi klavyeler de olur. Fakat nadiren de olsa oyun oynuyorum o yüzden mekanik istiyorum bir yandan da.) G915 ve deathstalkerı buldum. Deathstalkerı mağazada denedim red switch olanları istediğim sessizlikte gayet güzel fakat Reddit'de bağlantı sorunları olduğunu 4-5 aydan sonra kullanılmaz hale geldiğinden bahsetmişler. Daha önce deneyimleyen var mı ne düşünürsünüz parasına değer mi bu 2 model? Yoksa Logitech ofis klavyesi şekli bir şeyler daha mı mantıklıdır?
Ayrıca Custom klavye önermezseniz sevinirim.

Low profile mekanik ve sessiz klavye arıyorum. (aslında mekanik olmasa da olur MX keys gibi klavyeler de olur. Fakat nadiren de olsa oyun oynuyorum o yüzden mekanik istiyorum bir yandan da.) G915 ve deathstalkerı buldum. Deathstalkerı mağazada denedim red switch olanları istediğim sessizlikte gayet güzel fakat Reddit'de bağlantı sorunları olduğunu 4-5 aydan sonra kullanılmaz hale geldiğinden bahsetmişler. Daha önce deneyimleyen var mı ne düşünürsünüz parasına değer mi bu 2 model? Yoksa Logitech ofis klavyesi şekli bir şeyler daha mı mantıklıdır?
Alınmaz. Bütçeni söylersen yardımcı oluruz.

Aşırı gereksiz derecede pahalı, çok daha ucuz fiyata tam istediğin bir klavye bulursun.

Overpriced.

Bu üçüne bakabilirsin bu üçü dışında başka klavyeye para vermene gerek yok.

Bu üçüne bakabilirsin bu üçü dışında başka klavyeye para vermene gerek yok.

ATK75 ve W75 bayağı iyilermiş. Üstelik firma Türk firmasıymış acayip ısındım bu iki modele yalnız iki konu kafama takıldı switchleri değiştirebiliyor muyuz hazır üstündeki switchler sessiz mi anlamadım YouTube'da da anlaşılmıyor mikrofonu dibine dayadıkları için. Bir de Low profile, laptop klavyesi gibi ince tuşlar hoşuma gidiyor benim acaba keycapleri de o şekilde değiştirebiliyor muyuz?

ATK75 ve W75 bayağı iyilermiş. Üstelik firma Türk firmasıymış acayip ısındım bu iki modele yalnız iki konu kafama takıldı switchleri değiştirebiliyor muyuz hazır üstündeki switchler sessiz mi anlamadım YouTube'da da anlaşılmıyor mikrofonu dibine dayadıkları için. Bir de Low profile, laptop klavyesi gibi ince tuşlar hoşuma gidiyor benim acaba keycapleri de o şekilde değiştirebiliyor muyuz?
W75 hotswap değil ama yanında uyumlu yedek switch geliyor birkaç tane. ATK75 ise hotswap ama rapid trigger özelliğini kullanabilmek için gene ona uygun manyetik switch kullanman gerekli değiştirmek istediğin zaman.

Ses olarak da bir red switch veya blue switch gibi sesli değiller tabiki.

W75 hotswap değil ama yanında uyumlu yedek switch geliyor birkaç tane. ATK75 ise hotswap ama Rapid trigger özelliğini kullanabilmek için gene ona uygun manyetik switch kullanman gerekli değiştirmek istediğin zaman.

Ses olarak da bir red switch veya blue switch gibi sesli değiller tabii ki.

Nasıl yani red switchler zaten sessiz değil mi, onlardan daha mı sessiz bu modellerin kendi switchleri

Technopat Haberler

Geri
Yukarı