Razer fare önerisi

protagonisstt

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, mouse almak için araştırmaya girdim. Biraz kafam karıştı açıkçası sizce hangisini almalıyım? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Razer DeathAdder V2 X Hyper Speed.

Razer Cobra Pro.

Razer Deathadder V3 Pro.

Açıkçası şöyle kararsızım uzun vadeli almayı düşünüyorum. Özelliklerine baktığımda aralarında hepsinin fark var. Fiyat farkı da var tabii Razer Deathadder V3 Pro içime yatan ama 4K civarı para vermeye değer mi bilmiyorum. Yani o paraya klavye veya monitör alınabilir mesela diye düşünce geçiyor aklımda :)
Sonra Razer deadhedder V2 X Hyper Speed iyi aslında diyorum ama şarjlı almak daha iyi açıkçası diye düşünce geçiyor. Ama şöyle ki Razer cobra Pro ideal ikisi arasında gibi ama orada da mouse boyutu kafamı karıştırıyor. Diğerlerine göre ölçüleri biraz daha küçük. Açıkçası palm tutuş kullanıyorum avuç içi mouse değmeli benim için. Elimde sanırım biraz büyük şu anki Mouse'um Monster Pusat V9 onda şöyle bir sorun yaşıyorum. Serçe parmağım mouse pad e değiyor yeni alacağım mouse da yaşamamak isterim. Ama bu yaşadığım sorun normal mi bilmiyorum tabii cahilliğime verin :)
Sadece bu yazdığım modeller sensör olarak baktığımda tabiri caizse şu anki kullandığım fareden onlara geçince evrim geçirecekmişim gibi bir düşünce var. Uzun yazdım kusura bakmayın sadece beni daha iyi anlarsanız daha iyi bir çözüm olur diye düşündüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elinizin ölçüsü nedir? Ona göre ergo model önerebilirim. Serçe parmaginizin degmemesi için simetrik model bakmayın. Baktiginiz modeller cok farklı modeller, HyperSpeed nerde, V3 Pro nerde.

Bu ilanı birazcik da olsa tanidigim satiyor. Discord uzerinden oldukca satis yapıyor.

Zaten az çok belli oluyor diğer Lamzu ilanından da. Açıkçası ikinci el fare almak garantili olduğu sürece çok da problem değil, bal gibi fiyat ve bal gibi fare. 19 ay garantisi de varmış hem.

Teşekkür ederim linkler için :)

Elinizin ölçüsü nedir? Ona göre ergo model önerebilirim. Serçe parmaginizin degmemesi için simetrik model bakmayın. Baktiginiz modeller cok farklı modeller, HyperSpeed nerde, V3 Pro nerde.
18 cm elim şimdi ölçtüm :) Açıkçası simetrik de bu sorunu yaşamam diye düşündüm yanılmış olabilirim tabi. Merakla bekliyorum önereceğiniz Mouseları :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı