İnceleme Razer Hammerhead HyperSpeed PS Licensed

Herkese iyi Sosyaller, bu kulaklığı yaklaşık 7-8 ay önce aldım. Bugüne dek hâlâ kullanmaktayım. E hani belki almak isteyen olur, sponsorluk hile olmadan incelemesini okumak ister yazmak istedim. Öncelikle yapısından bahsedeyim: sert parlak plastikten yapılmış kulaklığın kendisi, üstünde de aynı zamanda klasik Razer Chroma ile aydınlatılmış dokunmatik bir yeri var. Dokunmatik biraz kaba çalışıyor bazen çalışmama gibi durumlar oluyor ama çoğu zaman bir sorun yaşamadım. İstediğiniz rengi ayarlayabiliyorsunuz farklı modları "Breathing" (yanıp sönüyor nefes alırcasına ışık) "Static" (sabit ayarladığınız renk yanıyor.) ve de "Rainbow" (bütün renkleri yavaş geçişlerle gösteriyor). Kutunun kendisi mat beyazdan yapılmış, zamanla hafif kararıyor onun dışında leke tutma tarzı bir problemi yok. Pil ömrüne gelecek olursak ben ANC açık ışık kapalı 5 saat gibi bir süre alıyorum kulaklıktan. Kutusu da kulaklıkları 15 dakika gibi bir sürede fulluyor ve bir kaç defa şarj edebiliyor kulaklıkları. Fakat kutunun şarj olması 1.5 saat felan sürüyor o biraz uzun.

Ses kalitesi ve ANC'ye gelecek olursam, ANC "meh" denilecek seviyede kalabalık yerlerde kesinlikle izolasyon sağlıyor fakat yanınızda konuşan biri olduğunda sesini duymanız mümkün. Ses kalitesinde ise bass'larının çok güçlü olduğunu söyleyebilirim, aynı zamanda vokaller, enstrümanlar vesaire detaylı hoş bir oyun kulaklığına göre üst düzey gerçekten. Ayrıca uygulamayla EQ ayarı yapabiliyorsunuz, önceden kendi koydukları Presetler de var ben "Enhanced Bass" kullanıyorum daha tok ve temiz bir ses veriyor. Tabii "Enhanced Vocal" "Amplified" tarzı presetler de var. Dongle'ını PlayStation'ım olmadığı için PlayStation'da deneme şansım olmadı (garantiden başka bir ürünün muadili olarak aldım) fakat telefonda ve PC'de düzgün çalışıyor. Umarım yardımcı olabilmişimdir!

Technopat Haberler

Geri
Yukarı