Razer hammerhead Pro v2 incelemesi

Selamlar. Daha önce razer'ın hammerhead pro ürününü incelemiş, bir süre kullanıp satmıştım. Yeni versiyonunu denemek için satın aldım. İlk deneyimlerimi aktarmak istiyorum. İlk pro ile v2 yi kıyaslıyarak anlatacağım.

Açıkcası v1'deki gibi bir etki yaratmadı bende. Vaov olmadım. Hatta iphone kulaklığımın verdiği şeyden pek fazlasını alamadığımı hissettim. Üstüne birde yüksek seslerde (müziklerde) başarısızlığı da bonusu.

Neyse geçelim ilk izlenimime;

Paket;
Paket her zamanki gibi razer kalitesiyle hazırlanmış ona bir sözüm yok. Paket neredeyse v1 ile aynı. Bir değişiklik yok.

Kulaklık malzeme kalitesi ve dış görünüş;

İlk versiyonda uçaklarda kullanılan metaller kullanılmışken v2 de tamamen plastik kullanmayı tercih etmişler. Buda kalitesizlik hissi yaratıyor. Yatay kablo bence güzel olmuş. Jack da L şeklinde yapılmış bence buda güzel. V1 deki kurşun tasarımı bu sefer parlak bir razer simgesinin olduğu bir tasarımla değiştirilmiş. Dış görünüş v1 kadar güzel değil bence onuda söyleyim :)

Ayrıca o kulağımıza taktığımız yerdeki tırtıklı kısmı öyle abartıp büyütmüşler ki kulağı gerçekten kesiyor ve can acıtıyor.

Müziklerde ses kalitesi;

Tabi ki müzik için olmadığı için suçlayamam ama v1 de ki o kaliteden eser yok kesinlikle. Yüksek seslerde resmen şarkının içine ediyor. İphone kulaklığı çok daha iyi. Bas falanda veremiyor.

Oyunlarda ses kalitesi;

Oyunlarda ki ses kalitesi gayet güzel. O konuda bir sıkıntım yok. Silah sesleri ateş attığınızdaki o hisler falan güzel.

Mikrofon;

5 para etmez. Sürekli tıkırdıyor. Biriyle telefonda asla konuşamıyorsunuz. Azıcık bir sürtünmede inanılmaz ses aktarıyor. Bunu oyunlarada denedim herkes ne takırdıyorsun ya yeter diye bağırdı. Razer bence şaka falan yapıyor bu mikrofonla.

Genel;

Bedava verseler kenarda dursun diye alırım, ara sıra kullanır sinir edince atarım bir kenara. Fakat para vermiş olmak zorla kullandırtıyor :)

ASLA TAVSİYE ETMİYORUM.

İncelemeyi daha sonra tekrar toparlayacağım.
 
Maalesef klasik bir "kulak içi kulaklık" sorunu. Hammerhead Pro mevcut bende çok kalitesiz.

Kafabantlı kulaklıklar çok daha iyi ses vermesine karşın, başı terletmesi, saçlara başa ve kulaklara zarar vermesi gibi sorunlarıda bereaberinde getiriyor. Fakat kulakiçi kulaklıklar bunları engelleme amacıyla yapılıyorsa bunu yapan razer markası da yaptığı kulaklığı bir denemeliydi bence. Kulağı acıtıyor. Seslerde kaliteden yoksun. Plastik malzeme. Yürürken mikrofon bir yere deymese bile bir sürü ses çıkartıyor telefondaki veya oyunda konuştuğunuz birisinin kulaklarını tırmalıyor
 
Ucuz merdiven altı sahte bir kulaklık incelediğinizi düşünüyorum.
Zaten en başta gerçek hammerhead v2 plastik değil yine alüminyum malzeme
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı