J Juvilo Centipat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #21 N1cht dedi: Kasası plastik. Öncesinde mekanik klavye kullandınız mı kullandıysanız hangi switchti? Brown ve Red'in sesi birbirine yakın hisleri ise bambaşka. Genişletmek için tıkla... Mekanik klavye hiç denemedim ilk kez alacağım normalde laptopunkini kullanıyordum
N1cht dedi: Kasası plastik. Öncesinde mekanik klavye kullandınız mı kullandıysanız hangi switchti? Brown ve Red'in sesi birbirine yakın hisleri ise bambaşka. Genişletmek için tıkla... Mekanik klavye hiç denemedim ilk kez alacağım normalde laptopunkini kullanıyordum
N1cht Hectopat Ekipman Ustası Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.827 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #22 Juvilo dedi: Mekanik klavye hiç denemedim ilk kez alacağım normalde laptopunkini kullanıyordum Genişletmek için tıkla... Brown alman daha iyi olur. Hem daha tok hem hissiyatlı.
Juvilo dedi: Mekanik klavye hiç denemedim ilk kez alacağım normalde laptopunkini kullanıyordum Genişletmek için tıkla... Brown alman daha iyi olur. Hem daha tok hem hissiyatlı.
J Juvilo Centipat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #23 N1cht dedi: Brown alman daha iyi olur. Hem daha tok hem hissiyatlı. Genişletmek için tıkla... kalite farkı varmıdır Bir de kahverengi switch 100TL falan daha ucuza geliyor
N1cht dedi: Brown alman daha iyi olur. Hem daha tok hem hissiyatlı. Genişletmek için tıkla... kalite farkı varmıdır Bir de kahverengi switch 100TL falan daha ucuza geliyor
N1cht Hectopat Ekipman Ustası Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.827 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #24 Juvilo dedi: kalite farkı varmıdır Genişletmek için tıkla... Kalite farkı yok, switchlerin sesini dinlemek istersen ROYAL KLUDGE RK61 60% White Wireless Mechanical Gaming Keyboard sayfayı aşağıya kaydırıp bulabilirsin.
Juvilo dedi: kalite farkı varmıdır Genişletmek için tıkla... Kalite farkı yok, switchlerin sesini dinlemek istersen ROYAL KLUDGE RK61 60% White Wireless Mechanical Gaming Keyboard sayfayı aşağıya kaydırıp bulabilirsin.
J Juvilo Centipat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #25 N1cht dedi: Kalite farkı yok, switchlerin sesini dinlemek istersen ROYAL KLUDGE RK61 60% White Wireless Mechanical Gaming Keyboard sayfayı aşağıya kaydırıp bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Kendi sitesi gönderim yapıyorumu
N1cht dedi: Kalite farkı yok, switchlerin sesini dinlemek istersen ROYAL KLUDGE RK61 60% White Wireless Mechanical Gaming Keyboard sayfayı aşağıya kaydırıp bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Kendi sitesi gönderim yapıyorumu
N1cht Hectopat Ekipman Ustası Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.827 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #26 Juvilo dedi: Kendi sitesi gönderim yapıyorumu Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum, yapsa bile vergi çok fazla çıkacaktır. Onun yerine amazon prime ile amazondan sipariş etmenizi öneririm.
Juvilo dedi: Kendi sitesi gönderim yapıyorumu Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum, yapsa bile vergi çok fazla çıkacaktır. Onun yerine amazon prime ile amazondan sipariş etmenizi öneririm.
J Juvilo Centipat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #27 N1cht dedi: Sanmıyorum, yapsa bile vergi çok fazla çıkacaktır. Onun yerine Amazon Prime ile Amazon'dan sipariş etmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... En kaliteli ve düzgün satıcısı olan linki atar mısın yani direk almam gereken @N1cht
N1cht dedi: Sanmıyorum, yapsa bile vergi çok fazla çıkacaktır. Onun yerine Amazon Prime ile Amazon'dan sipariş etmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... En kaliteli ve düzgün satıcısı olan linki atar mısın yani direk almam gereken @N1cht
N1cht Hectopat Ekipman Ustası Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.827 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #28 Juvilo dedi: En kaliteli ve düzgün satıcısı olan linki atar mısın yani direk almam gereken @N1cht Genişletmek için tıkla... Brown switch sadece Almanca versiyonunda var. https://amzn.eu/d/061p0RqS Amazon Prime ile satın alın.
Juvilo dedi: En kaliteli ve düzgün satıcısı olan linki atar mısın yani direk almam gereken @N1cht Genişletmek için tıkla... Brown switch sadece Almanca versiyonunda var. https://amzn.eu/d/061p0RqS Amazon Prime ile satın alın.
J Juvilo Centipat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #29 N1cht dedi: Brown switch sadece Almanca versiyonunda var. Amazon.com.tr Amazon Prime ile satın alın. Genişletmek için tıkla... Alman ve İngiliz versiyonun tam farkı ne ona göre alman alabilirim
N1cht dedi: Brown switch sadece Almanca versiyonunda var. Amazon.com.tr Amazon Prime ile satın alın. Genişletmek için tıkla... Alman ve İngiliz versiyonun tam farkı ne ona göre alman alabilirim
N1cht Hectopat Ekipman Ustası Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.827 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #30 Juvilo dedi: Alman ve İngiliz versiyonun tam farkı ne ona göre alman alabilirim Genişletmek için tıkla... Tuş dizilimleri farklı, biri Almanca diğeri İngilizce. Almanca olan kablosuz ve brown switch seçeneği var. İngilizce olan kablolu ve sadece red switch seçeneği var.
Juvilo dedi: Alman ve İngiliz versiyonun tam farkı ne ona göre alman alabilirim Genişletmek için tıkla... Tuş dizilimleri farklı, biri Almanca diğeri İngilizce. Almanca olan kablosuz ve brown switch seçeneği var. İngilizce olan kablolu ve sadece red switch seçeneği var.