Kasası plastik. Öncesinde mekanik klavye kullandınız mı kullandıysanız hangi switchti?
Brown ve Red'in sesi birbirine yakın hisleri ise bambaşka.
Mekanik klavye hiç denemedim ilk kez alacağım normalde laptopunkini kullanıyordum
Kasası plastik. Öncesinde mekanik klavye kullandınız mı kullandıysanız hangi switchti?
Brown ve Red'in sesi birbirine yakın hisleri ise bambaşka.
Brown alman daha iyi olur. Hem daha tok hem hissiyatlı.Mekanik klavye hiç denemedim ilk kez alacağım normalde laptopunkini kullanıyordum
kalite farkı varmıdırBrown alman daha iyi olur. Hem daha tok hem hissiyatlı.
Kalite farkı yok, switchlerin sesini dinlemek istersen ROYAL KLUDGE RK61 60% White Wireless Mechanical Gaming Keyboard sayfayı aşağıya kaydırıp bulabilirsin.kalite farkı varmıdır
Kalite farkı yok, switchlerin sesini dinlemek istersen ROYAL KLUDGE RK61 60% White Wireless Mechanical Gaming Keyboard sayfayı aşağıya kaydırıp bulabilirsin.
Sanmıyorum, yapsa bile vergi çok fazla çıkacaktır. Onun yerine amazon prime ile amazondan sipariş etmenizi öneririm.Kendi sitesi gönderim yapıyorumu
Sanmıyorum, yapsa bile vergi çok fazla çıkacaktır. Onun yerine Amazon Prime ile Amazon'dan sipariş etmenizi öneririm.
Brown switch sadece Almanca versiyonunda var. https://amzn.eu/d/061p0RqS
Tuş dizilimleri farklı, biri Almanca diğeri İngilizce. Almanca olan kablosuz ve brown switch seçeneği var. İngilizce olan kablolu ve sadece red switch seçeneği var.Alman ve İngiliz versiyonun tam farkı ne ona göre alman alabilirim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.