Razer Huntsman V2 TKL alınır mı?

Selam. Dün klavye elime ulaştı. Aşırı beğendim, tuşa basma hissiyatı muazzam. Switch biraz sesli. Onun dışında klavye tuş dizilimine birkaç günde alışırım gibi ama driveri konusunda pek bilgim yok en optimal ayarları nasıl yapabilirim?

Hocam selam konuyu hortlattım fakat almayı düşünüyorum.
Klavyede herhangi bir sorun veya şikayetiniz var mı?
Purple Switch iyi mi?
 
Hocam selam konuyu hortlattım fakat almayı düşünüyorum.
Klavyede herhangi bir sorun veya şikayetiniz var mı?
Purple Switch iyi mi?
Kesinlikle tavsiye ediyorum ilk başlarda keşke mor almasaydim dediğim switchler hoşuma gitmeye başladı 1 yıldır bana herhangi bir problemde çıkarmadı.
Razer klavyede top 1 benim gözümde
 
Huntsman v2 Analog modelini aldım. Gerçekten kaliteyi her detayında hissediyorsunuz. Ben tam boy klavye sevdiğim için TKL almadım. İlgilenirsen Huntsman v2 Red switch'li versiyonu var. TR layout olması benim için önemli değildi o yüzden UK layout satın aldım.

Red switchli versiyonunu önerir misiniz arada Huntsman V2 red switch ve Pro V3 arasında kaldım.
 
Red switchli versiyonunu önerir misiniz arada Huntsman V2 red switch ve Pro V3 arasında kaldım.
Önerim, Custom klavye veya Wraith'in satıcısı olduğu ürünleri incelemen yönünde. Bu tarz ürünlerde bütçe önemli bir faktördür. Yeni bir başlık açarak klavyeden beklentilerini detaylandırabilir veya kullanım amacını (oyun, yazı yazma vb.) belirtmen, doğru seçimi yapmanda veya öneri almanda önemli bir kriter olacaktır.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı