Razer Huntsman V2 TKL nasıldır?

Vazgeçtim bu modelden hocam ben de kablosuz alacağım. Yine de ilan no verirseniz bakmak isterim.
Dostum ne aldın bende Hunstman V2 bakıyorum ama mor ve kırmızı switch var türkiye kırmızı switch bulamadım %100 olanında kırmızı var ESL edition oda hoş değil bence.

Corsair K68 den geçeceğim karar veremedim. Blackwidow v4 pro var aklımda.
Corsair K70 Pro da güzel ama Cherry mx speed switch yok tr de.
 
Dostum ne aldın bende Hunstman V2 bakıyorum ama mor ve kırmızı switch var türkiye kırmızı switch bulamadım %100 olanında kırmızı var ESL edition oda hoş değil bence.

Corsair K68 den geçeceğim karar veremedim. Blackwidow v4 pro var aklımda.
Corsair K70 Pro da güzel ama Cherry mx speed switch yok tr de.
Hocam kulaklık aldım daha önceliğim gibi geldi de. Klavye için şimdilik düşünmüyorum.
 
Hocam kulaklık aldım daha önceliğim gibi geldi de. Klavye için şimdilik düşünmüyorum.
Anladım bende de Corsair K68 Cherry Mx Red switchli var baktım ama istediklerim türkiyede yok ve fiyatlar hiç biri haketmeyen ürünlerle dolu bende devam edeceğim 2018 yılından itibaren kullanmaktayım taş gibi hala
 
Memnun muydun klavyeden hocam ve tam olarak ne kadar kullandın?
Klavye güzelde bileklik kısmı monte olmuyor ne klips ile ne mıknatıs çok kötü bu durum benim için. Yoksa latency wired gecikmesi ve lineer switch alıyorsan optik switch olarak çok iyi debounce gecikmesi de sıfır. Zaten kablolu gecikmede ilk 5 se diye biliyorum rtingns de testleri mevcut.
 
Arkadaşlar uzun zamandır araştırma yapıyorum edindiğim bilgileri size yazma gereksinimi duydum alacaklar için şimdi Black Widow V4 Pro ve Razer Huntsman V2 inceledim bu fiyata böyle klavye alınır mı? Soru işareti bırakır çünkü aynı fiyatlara daha güzel klavyeler alabilirsiniz ama benim gibi Razer aşığı biriyseniz işiniz zor şimdi sizin için ikisinde iyi ve kötü yanını anlatacağım.

Black Widow V4 Pro
+Switch olarak gen-3 sarı ve Green Switch'leri mevcut Green Switch bildiğimiz mavi Switch'e benzer tacticle yapıda bir Switch sarı Switch ise bildiğimiz kırmızı Switch.
+8000Hz polling rate Synapse üzerinden 125-250-500-1000-2000-4000-8000 olacak şeklinde Hz ayarı yapabiliyorsunuz daha önceden Black Widow V3 kullandım ve Synapse yazılımında klavyenin Hz değiştirmesi yoktu internette 1000Hz yazıyordu ama açıkçası yazılıma 125-250-500-1000Hz seçenekleri koyulmasını tercih ederdim ve Razer bu klavyede tüm seçenekleri sunmuş.
+Işık olarak herhalde piyasada bulabileceğiniz en güzel klavye diyebilirim sağ ve solda ışıklar olması ve bileklik desteğinde bile ışık olması çok cazip kılıyor eğer bileklik çok fazla kullanan biriyseniz tavsiye ederim bilekliksizde sadece sağ ve sol kısımlarda ışık bulunuyor.
+Ek 8 macro tuşu solda M1 M.2 M3 m4 M5 olmak üzere tuş olurken klavyenin sol tarafında 3 tane mouse macro tuşlarına benzer tuşlar bulunuyor.
+Ek scroll tekerliği bu scroll tekerliği gerçekten mükemmel bir şey program arası geçiş müzikler arası geçiş Zoom yapma parlaklık artırıp azaltma ve isterseniz bu tekerleğe Synapse yazılımı üzerinden Photoshop brush büyüklük küçüklük ayarlama gibi birçok ayar yapabiliyorsunuz yani kendi sitesinde söylendiği kadarıyla öyle.
-Abs tuş kullanımı bana göre çok büyük bir eksi bu kadar para verilecek bir üründe insan stok PBT tuş takımı istiyor Razer burada neden abs tuş kullandığını bilmiyorum abs kesinlikle kötü değil hatta Razer abs tuşları hoşuma gidiyor ama bu fiyat etiketinde satılan bir klavye için PBT tuş şart bu fiyattan daha ucuza PBT tuş alabilirsiniz.
-Fiyatı aşırı pahalı inanın bu fiyata daha iyi klavyeler alınır Razer marka takıntınız yoksa benim gibi bu klavyeyi aradan çıkabilirsiniz.

Razer Huntsman v2.
Switch olarak red - purple olmak üzere yine 2 Switch bulunmakta.
+Stok PBT tuş takımı ile gelmesi (dayanıklı)
+8000Hz
+Optik Switch oyunlarda inanılmaz düşük gecikme.
+İçindeki köpüklü sünger sayesinde aşırı sessiz (red Switch özellikle bayağı sessiz mor Switch yine sesli ama normal clickylere göre sesi az)
+
-Fiyat
-RGB olarak ınanın izlediğim birçok incelemede günümüzün RGB standartlarının çok altında yani bazı tuşlarda mesela prt scrn tuşunda p tuşunda renkler soluk görsel olarak paylaşacağım ama inanın RGB olarak biraz daha parlak ve renklerde solgunlaşma olmasaydı kesinlikle Razer'ın en iyi klavyesi derdim zaten mükemmel bir klavye tek eksiği ışığın Black Widow serisine göre az olması.

Eğer garanti konusunda kafanız rahat olmasını istiyorsanız ve Razer ürünleri seviyorsanız şu an piyasadaki en iyi Razer klavye olarak bu ikisi var garanti konusunda hiçbir sıkıntı yaşamazsınız çünkü Türkiye'de Razer garanti servisi ürünü verdiğinizde sorunu gördüğü an direk değişim yapıyorlar bu şekilde eski klavyemi değiştirip sattım üstüne mouse değişimi yaptım Razer burada güzel bir politika benimsemiş ama ürünleri normal Corsair SteelSeries'e göre çok pahalı.
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    393,4 KB · Görüntüleme: 10
@ErxQQ Güzel açıklama olmuş bende Hutnsman v2 TKL ile Corsair K70 PRO arasında kaldım. Görsel estetik olarak corsairin klavyeleri çok güzel yine ondan devam ettim. Red switch yerine de, Optik-Mekanik swicht aldım 1.0mm tepkime süresine sahip çalıştırma aralığı olarak çok memnunum.
 
@ErxQQ güzel açıklama olmuş bende hutnsman V2 TKL ile Corsair K70 Pro arasında kaldım. Görsel estetik olarak Corsair'in klavyeleri çok güzel yine ondan devam ettim. Red Switch yerine de, optik-mekanik swicht aldım 1.0mm tepkime süresine sahip çalıştırma aralığı olarak çok memnunum.

Açıkçası bende Razer fan olduğum için Huntsman V2 de gözüm kaldı RGB olarak beni mutlu etmesede klavyede RGB'den çok sunduğu performans önemli önceden Black Widow V3 kullandım ve çok sesli olduğu için kardeşim sürekli rahatsız olup durdu razerıda sırf workshopu oyunlarda sunduğu özel RGB'leri insanı cezbediyor ama kesinlikle Razer almasaydım bende Corsair alırdım Corsair'de çok kaliteli bir marka bayağı modellerini incelemiştim bende kesinlikle sizi üzmez doğru tercih diyebilirim güle güle kullanın :).
 

Yeni konular

Geri
Yukarı