Yorum için teşekkürler TKL versiyon arıyorum zaten optik switch olması Hunstman kısmında onu bir adım öne çıkarıyor mor ve red switch gibi farklılıkları var. Hunstman alma taraftarıyım fakat mesela mor switch istiyorum TPasaj'da yazmıyor hangi tür gönderileceği nereden anlayacağım bunu?Her iki klavye de hiç üzmez. Huntsman yeni bir seri şans verilebilir. Farkları da Huntsman red switch kullanıyor yani FPS için daha iyi ama gözle görülür bir fark yok bence. Bw de klasik Razer yeşili diye biliyorum. Ses farkları da var tabii. Genel olarak hız, dayanıklılık ses konfor vs. farklılıklar var. Hangisi daha iyiden çok beklenti önemli. Ayrıca hunstman V2 TKL versiyonu mevcut numpad sevmezseniz hem daha ucuz. Ek olarak Rtıng sitesinde şöyle bir karşılaştırma mevcut;
![]()
Razer BlackWidow V3 vs Razer Huntsman V2 Side-by-Side Keyboard Comparison
The Razer BlackWidow V3 and the Razer Huntsman V2 are similar wired mechanical gaming keyboards, but the [nolink:Huntsman V2] performs slightly better. The [nolink:Huntsman V2] has much lower latency than the [nolink:BlackWidow V3]. It also comes with higher quality PBT keycaps instead of the...www.rtings.com
İnceleme videolarında göremedim hocam ama aldım klavyeyi optik switch olması tepkime hızı yeni nesil klavye olması avantaj olduğu için direk alıp geçtim.Huntsman V2'de bulunan optik switchler diğer klasik MX tipi switchlere göre daha hafif ve hızlılar. Ayrıca 8000hz çalışıyor diye hatırlıyorum.
İnceleme videolarında göremedim hocam ama aldım klavyeyi optik Switch olması tepkime hızı yeni nesil klavye olması avantaj olduğu için direk alıp geçtim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.