Razer Huntsman V2 vs Razer Blackwidow v3'te TKL

Rhanta

Kilopat
Daha fazla  
Klavye alacağım fakat hangisi daha iyi veya avantajlı karar veremedim. FPS ve Battle Royale oyuncusuyum, önerileriniz nedir? Kullananlar varsa eğer yorumlarınızı belirtseniz çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her iki klavye de hiç üzmez. Huntsman yeni bir seri şans verilebilir. Farkları da Huntsman red switch kullanıyor yani FPS için daha iyi ama gözle görülür bir fark yok bence. Bw de klasik Razer yeşili diye biliyorum. Ses farkları da var tabii. Genel olarak hız, dayanıklılık ses konfor vs. farklılıklar var. Hangisi daha iyiden çok beklenti önemli. Ayrıca hunstman V2 TKL versiyonu mevcut numpad sevmezseniz hem daha ucuz. Ek olarak Rtıng sitesinde şöyle bir karşılaştırma mevcut;

Her iki klavye de hiç üzmez. Huntsman yeni bir seri şans verilebilir. Farkları da Huntsman red switch kullanıyor yani FPS için daha iyi ama gözle görülür bir fark yok bence. Bw de klasik Razer yeşili diye biliyorum. Ses farkları da var tabii. Genel olarak hız, dayanıklılık ses konfor vs. farklılıklar var. Hangisi daha iyiden çok beklenti önemli. Ayrıca hunstman V2 TKL versiyonu mevcut numpad sevmezseniz hem daha ucuz. Ek olarak Rtıng sitesinde şöyle bir karşılaştırma mevcut;
Yorum için teşekkürler TKL versiyon arıyorum zaten optik switch olması Hunstman kısmında onu bir adım öne çıkarıyor mor ve red switch gibi farklılıkları var. Hunstman alma taraftarıyım fakat mesela mor switch istiyorum TPasaj'da yazmıyor hangi tür gönderileceği nereden anlayacağım bunu?

Huntsman V2'de bulunan optik switchler diğer klasik MX tipi switchlere göre daha hafif ve hızlılar. Ayrıca 8000hz çalışıyor diye hatırlıyorum.

Huntsman V2'de bulunan optik switchler diğer klasik MX tipi switchlere göre daha hafif ve hızlılar. Ayrıca 8000hz çalışıyor diye hatırlıyorum.
İnceleme videolarında göremedim hocam ama aldım klavyeyi optik switch olması tepkime hızı yeni nesil klavye olması avantaj olduğu için direk alıp geçtim.

İnceleme videolarında göremedim hocam ama aldım klavyeyi optik Switch olması tepkime hızı yeni nesil klavye olması avantaj olduğu için direk alıp geçtim.

Hocam şu zamana kadar kullanımdan memnun kaldın mı bende aynı klavyeyi almayı düşünüyorum ama aklımda hala soru işaretleri var belki bu paraya daha iyi klavye vardır diye rica etsem klavyeyi yorumlar mısın?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı