Razer Kaira Pro vs Razer BlackShark V2 Pro

Ayoluck

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, kulaklığı PS5 için alacağım ve bu iki model arasında kaldım. Normalde Kaira Pro alacaktım ama biraz araştırınca BlackShark V2 Pro aklımı çeldi. Sizce tercihimi hangisinden yöne kullanmalıyım?
Amazon'da BlackShark V2 Pro 4400 TL kaira Pro 4000 TL.

Nova 5 önerme sebebim direkt telefon uygulaması ve PlayStation 5 içerisinde de kendi uygulaması olmalı yani çok özelleştirilebilir bir kulaklık. PS5 için başka önerim yok.

Razer de normal model ile PlayStation modeli falan ayrılıyor SteelSeries'de de öyle mi ve ayıca müsait iseniz link atabilir misiniz?

Razer de normal model ile PlayStation modeli falan ayrılıyor SteelSeries'de de öyle mi ve ayıca müsait iseniz link atabilir misiniz?

Ayrıca SteelSeries'de mikrofon yok see kalitesinde fark olmaz mı?

Son düzenleme:
Nova 5 direkt PS5 destekli. Nova 5P diye Playstation versiyonu var ama tek farkı kulaklık bandının mavi olması yani ikisi de Playstation 5 destekli zaten.

Ayrıca SteelSeries'de mikrofon yok see kalitesinde fark olmaz mı?
Mikrofon var. İçine girip çıkıyor hocam. Gizli mikrofon. Videosunu izlerseniz görürsünüz. Kullanmadığınızda gizleyebiliyorsunuz, kızaklı.

Nova 5 direkt PS5 destekli. Nova 5P diye PlayStation versiyonu var ama tek farkı kulaklık bandının mavi olması yani ikisi de PlayStation 5 destekli zaten.

Mikrofon var. İçine girip çıkıyor hocam. Gizli mikrofon. Videosunu izlerseniz görürsünüz. Kullanmadığınızda gizleyebiliyorsunuz, kızaklı.

Çoğu yerde beyazı var siyahı daha çok satıldığı için daha pahalı beyazını kullanıyorsanız çok kirleniyor mu onu soracaktım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı