Razer Kraken 7.1 Chroma Kutu Açılışı

29 Ocak tarihinde upload ettiğim ama burada paylaşmayı anca akıl edebildiğim, Razer Kraken 7.1 Chroma kulaklığının kutu açılış videosu. Umarım kulaklık arayan arkadaşlara az da olsa yardımcı olur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
İnceleme için teşekkürler. Kulaklığın oyun dışında müzik, dizi gibi alanlardaki ses kalitesini ve ürünün size toplamda ne kadara mal olduğunu söyleyebilir misiniz ?
 
İnceleme çok güzel olmuş ellerine emeğine sağlık. Fakat videoda biraz agresif gördüm seni vurmalar panik panik açmalar giriş seviye hakaretler falan :D Yani birazcık Youtube de ki HowToBasic videolarına dönmüş :D :D
 
Arkadaşlar bu arada videoyu telefonumla çekip yine telefondaki Gravie for iOS diye bir uygulama ile hazırladım. PC'nin klavyesine bile dokunmadım. Gerçekten çok iyi ve kaliteli bir uygulama isteyenler göz atabilir, işleri gerçekten çok kolaylaştırıyor.
@Oktay07
Ben çok memnunum seslerinden. Tabi profesyonel ses veren kulaklıklar gibi değil ama ben almadan önce çok araştırmıştım en iyi oyuncu kulaklıklarından biri bu kulaklık. Özellikle daha iyi mikrofona sahip bir kulaklık görmedim ben şimdiye kadar.
@Silinen üye
Sesi her anlamda çok güzel. Ben kalibre yapmaya bile gerek duymadım mesela şimdiye kadar. Ama biraz kalibre edince çok daha güzel bir performans vereceğini düşünüyorum. Razer synapse yazılımı sayesinde herhangi bir video oynatıcısındaki 2.0 sesi 7.1'e çevirebiliyor ve dizilerden,filmlerden daha çok keyif alıyorsunuz. Eski filmlerde pek başarılı değil ama yeni filmlerde (özellikle 5.1 destekli filmlerde) çok başarılı bu konuda.
Maliyet konusuna gelirsek videoda da dediğim gibi amazon'dan, satmak için getirmiş birisinden aldım 280 Tl'ye.
@Yamtar
Teşekürler hocam, daha ikinci Kutu açılışı videom olduğu için olur böyle şeyler zamanla düzelir :D
 
Bana bu ürünü alırken detaylı incelemişsiniz gibi geldi. Bu ürün Loghitech G930 ile aynı fiyatta bu model ile ses kalitesi açısından kıyaslarsanız ve konfor konusunda hangisi daha rahat bunları söyleyebilirseniz sevinirim. Yeni kulaklık alacaklara hangisini önerirsiniz?
 
Bu ürün Logitech G930 ile aynı fiyatta bu ürünü tercih etme nedeninizi öğrenebilir miyim? İkiside aynı fiyat ve G930 kablosuz bunu tercih etme nedeniniz kalite mi?
Bana bu ürünü alırken detaylı incelemişsiniz gibi geldi. Sizce G930 ile bu modelin ses kalitesi açısından kıyaslarsanız ve konfor konusunda hangisi daha rahat bunları söyleyebilirseniz sevinirim.
Evet epey araştırdım alırken. Şimdi sorularınızı cevaplayayım: G930'u tercih etmememin sebebi şikayetlerdi. Kullananlar çeşitli sebeplerden şikayet ediyordu. Mesela kablosuz olduğu için seslerde ara sıra cızırdama oluyormuş. Ve telefonunuz veya wifi modeminiz yakın bir konumdaysa (özellikle telefona mesaj ve arama gelirken) seslere parazit giriyormuş. Diğer bir sebep ise mikrofonu. Mikrofonu Razer kadar iyi değilmiş ve kırılması çok kolaymış. Ses kalitesi olarak da sınıftaki iki arkadaşımdan 930'u ve Kraken 7.1'i test ettim. Kesinlikle Razer daha iyi geldi bana. Son olarak da Bir razer hayranıyım (fanı değil) çünkü daha önceden birkaç ürününü satın almıştım. Ürünleri çok kaliteli ve oyuncu ruhunu hissettiren bir tasarıma sahip. Konfor konusunda ise işler biraz farklılaşıyor. Kutu açılışı videosunda da görebileceğiniz üzere Razer'in "cup" diye adlandırdığı bir sürücü tasarımı var. Daire şeklinde olan sürücüler biraz küçük ve kulağı tamamen içine almıyor, kulağın üstüne oturuyor. Ve yastıkları çok rahat olsa da kulağa baskı yapıyor ve 1-2 saatten 1-2 saate çıkarıp 5-6 dakika mola verme ihtiyacı duyuyorum ben. (Benim kulağım ve kafam biraz büyük o yüzden böyle hissetmiş olabilirim)
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı