Razer Kraken 7.1 İnceleme

• Konuyu başlatan 8716
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 45
  • Görüntüleme 22.269
Çok işime yaradı inceleme, ben de okullar açılınca almayı planlıyordum.

• Bu kulaklık ile müzik dinlenebilir mi?
  • Dış sesleri ne derecede yok ediyor?
  • Kulaklığı takınca dış dünyadan ayrılıyor musunuz ?
  • Düşük frekans seslerde nasıl bir performans veriyor? Bass deneyimi etkileyici mi?
  • Kulaklığın temel olarak yapısı sağlam mı? Ayarlama noktaları ileride bozulabilecek cinsten mi?
  • Kablosunda dolanma, kablonun açığa çıkması gibi tipik int cafe kulaklığı problemleri baş gösteriyor mu?
  • Oyunlarda 7+1 deneyimini ne denli yaşatıyor veya filmlerde denedin mi?
  • Dışarıda kullanılabilecek cinsten mi ?
  • Mikrofon kalitesi ne durumda ?
  • Son olarak kaç TL ödediniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Dinlenebilir.
  • Hissedilir derecede yok ediyor diyebilirim.
  • Kısmen.
  • Performansı gayet iyi. Bass Boost var. Synapse üzerinden açabilirsin.
  • Yapı sağlam. Ayarlama noktası yok kulaklık üzerinde.
  • Kablosu yeterli uzunlukta. Hatta biraz daha uzun olsaymış iyiymiş. Kablo konusunda problem yaşamayacağını garanti ederim.
  • Kulaktan kulağa değişir. Filmlerdeki performansı süper.
  • Pek sanmıyorum.
  • Süper.
  • 270 TL civarlarına bulabilirsin kulaklığı.

Yeşil renkliler 7.1 değil. Gerçi 7.1'in pek artısı yok desek yalan olmaz ama mikrofon kalitesi açısından büyük fark var.

Yeşil renk olanlar ürünler pro ve normal olan krakenlardır. Sadece siyah olan 7.1 desteği ile geliyor. Dışarıda kullanamazsınız 7.1 Kraken'ı. Çünkü usb çıkışı var kendiliğinden herhangi bir jak çıkışı bulunmamaktadır.

Ben zamanında 450 TL ödedim Teknosa mağazasına.

Aşağıdaki linkteki kulaklık 7.1 olan kulaklık değil mi?
Razer Kraken 7.1 USB Kulaklık - Gold.com.tr

380 lira fazla bir para değil, Gold mağazasına da her türlü erişimim var. Okullardan 1 ay sonra falan alacağım inşallah.
Umarım beklediğimden çok daha fazlasını bulurum.

İnşallah hayırlı olur ben kullanıyorum memnunum. Ancak kulaklarınız normalden biraz büyükse çok canını yakıcaktır uzun süreli kullanımda ağrıtacaktır ve terlemek istemiyorsanız bu kulaklığı almayın.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı