Razer Kraken USB vs SteelSeries Arctis 3

Gaming Kulaklık

• Razer Kraken USB

Oy: 5 33,3%
  • SteelSeries Arctis 3

Oy: 11 73,3%

• Oy verenlerin toplamı
    15
Makaleler
1
Daha fazla  
Selamlar hepinize, iyi forumlar
Bu iki kulaklık arasında kaldım fakat SS'i bir adım önde tutuyorum, hem yeni çıkması olsun, hem 7.1 desteklemesi olsun, hem rahatlığı olsun, hem SS kalitesi olsun benim için bir adım önde... Ama Bir tarafım da Razer Kraken istiyor bu yüzden biraz kararsızlık içerisindeyim hangisini almalıyım sizce?

Evet bencede SteelSeries en iyi ekipman markası. Bence ikisini de dene iade şansın var sonuçta yada oyun ekipmanı satan mağazalarda deneyebilirsin satın almadan. Fakat Razer daha çekici duruyor gibi

Evet bencede SteelSeries en iyi ekipman markası. Bence ikisini de dene iade şansın var sonuçta yada oyun ekipmanı satan mağazalarda deneyebilirsin satın almadan. Fakat Razer daha çekici duruyor gibi
En iyisi olarak düşünmeyin hepsinin kendine has tasarımı var ama kalite olarak razer bir tık daha önce mekanikleri ve switch leri bakımından

@Burak Tutal Razer mekanik anahtar olarak daha mı önde? Bu nasıl bir kafa nasıl bir mantık? Belli ki mekanik klavyeleri seslerine göre karşılaştırıyorsunuz. Piyasa da bulunan en kaliteli anahtarlar Cherry MX markasına ait olan anahtarlardır. Mekanik klavyeler hakkında yazdığım yazıyı bir okumanızı öneririm. Mekanik Klavye Nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…