Razer Kraken V3 X alınır mı?

Bütçe
500 TL
Kablosuz arıyorsanız bu fakat satıcı iade almıyor bilginiz olsun beğenmezseniz eğer.
Kablolu olarak bunları öneririm.

Cloud 3 kullanıyorum 2 3 gündür ama sanırım bu kulaklık FPS oyunlarında ses kasmak için kullanılıyor daha çok. Daha ses kalitesi yüksek olan bir kulaklık almak istiyorum.

Cloud 3 kullanıyorum 2 3 gündür ama sanırım bu kulaklık FPS oyunlarında ses kasmak için kullanılıyor daha çok. Daha ses kalitesi yüksek olan bir kulaklık almak istiyorum.
Cloud 3 aslında ses kalitesi oldukça iyi olan bir kulaklık tek eksi yanı dediğin gibi rekabetçi olduğu için bası eksik biraz. Bu fiyatlarda bence ses kalitesi iyi olana denk gelmen zor. Blackshark V2 var onun bası ön planda ama tiz ve mid kalitesi bir tık geride Cloud 3'e göre.

Cloud 3 aslında ses kalitesi oldukça iyi olan bir kulaklık tek eksi yanı dediğin gibi rekabetçi olduğu için bası eksik biraz. Bu fiyatlarda bence ses kalitesi iyi olana denk gelmen zor. BlackShark V2 var onun bası ön planda ama tiz ve mid kalitesi bir tık geride Cloud 3'e göre.

Stüdyo kulaklıkları öneriyorlar sanırım bu tarz kullanımlar için. Önerileriniz var mıdır?

Stüdyo kulaklıkları öneriyorlar sanırım bu tarz kullanımlar için. Önerileriniz var mıdır?
Stüdyo kulaklığı olarak Beyerdynamic öneriyorlar. Ancak fiyatları maalesef çok uçuk.

Alttaki modelde ses kalitesi iyidir ancak konfor olarak çok iyi olduğunu düşünmüyorum.

Stüdyo kulaklığı olarak Beyerdynamic öneriyorlar. Ancak fiyatları maalesef çok uçuk.

Alttaki modelde ses kalitesi iyidir ancak konfor olarak çok iyi olduğunu düşünmüyorum.
FPS için hangi kulaklığı önerirsin? Kablosuz olursa iyi olur. 2000tl sınırım var

FPS için hangi kulaklığı önerirsin? Kablosuz olursa iyi olur. 2000tl sınırım var
Stoklara gelirse eğer kablosuz olarak tek seçenek bu gözüküyor.
Onun dışında Cloud 2 alınabilir. FPS oyunları için ideal.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı