Razer Kraken V3 X alınır mı?

Fiyatı tartışılır tabii ama kulaklık alınabilecek bir kulaklık modeli. Yaklaşık 18 aydır kullandığım bir kulaklık, şu an tek sorunu bir scroll tuşu olan ses açma-kapama tuşu arada bir sesi garip bir şekilde açıyor veya kapatıyor. Yani mesela ses açmak istediğimde ses seviyesi 85'ken 70'e düşüp sonra 100 oluyor.

Razer'in biraz scroll tuşları ile başı belada sanırım.

Artılarından - lerinden bahset misin dostum fiyat olarak iyi geldi bana blackshard ile arasında kaldım. Arada 400 TL fark olunca satın aldım.

Ben kulaklığın şu anki performansından memnunum. Artıları olarak fazla metal bulundurmaması, kulaklık üstündeki logoların ışıklı olması ve ayarlanabilmesi (görselliğe önem veriyorum) gibi özellikleri sıralayabilirim. Ayrıca kafa yapısına göre çok kolay ayarlayabiliyorum.

Ses kasma konusuna gelecek olursak hiçbir oyunu aşırı rekabetçi ve rank kasacak şekilde oynamadım, uzun süredir de oyun oynamıyorum, o sebeple o kadar rekabetçi bir ortamda yeterli olur mu bilemiyorum ama normal oyun seanslarında gayet yeterli gelmişti.

Eksileri olaraksa scroll tuşunun erken şehit olması, kablonun malzemesinin dolanmaya müsait olması (dikkat edilmezse kablo kendi üzerine sürekli dolanıyor ve bu dolanma ileride yıpranma yapabiliyor) maddelerini sıralayabilirim. Bir de bendeki USB-A çıkışa sahip bir model, bu da bana göre biraz tat kaçıran bir durum.

Stündeki logoların ışıklı olması ve ayarlanabilmesi (görselliğe önem veriyorum) gibi özellikleri sıralayabilirim. Ayrıca kafa yapısına göre çok kolay ayarlayabiliyorum.

Ses kasma konusuna gelecek olursak hiçbir oyunu aşırı rekabetçi ve rank kasacak şekilde oynamadım, uzun süredir de oyun oynamıyorum, o sebeple o kadar rekabetçi bir ortamda.

Bu arkadaşımızın yorumun üstüne söyleceğim şeyler var. Kulaklık kronik olarak çitaları kırılıyor. Benim de 1 yılda kırıldı. Garantiye gönderdim iade aldılar. Farklı bir kulaklık gönderimi sağlıyorlar. Sesi güzel programında ekolayzer desteği yok bence eksiklik. Mikrofonu güzel sesim oldukça güzel gidiyordu konuştuğum arkadaşlara. Fakat kırılma sorunu büyük bir sorun. Şikayetim var platforumda 1 2 şikayette aynı sorundan.

Genel eksileri: Kablosu çok dolanıyor. Çıtası kırılıyor. Bence bu sorun kronik. Programı üzerinden ekolayzer ayarlanmıyor. Sanal 7+1 özelliği bence güzel çalışmıyor. Extra para vermeniz gerek daha güzel çalışması için Razer'a ait bir özelliklerden biri. Ses yükseltme alçaltma kısmı çok kalitesiz bazen kendi kendi kulaklık ses yükseltip alçaltabiliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı