Razer Kraken V3 X vs Razer BlackShark v2X

Şu anlık ses konusu harici çok memnunum gerek mikrofonu gerek uzun süre kullanımında hiçbir ağrı yapmamasından ve mikrofonu açıp kapama tuşu özellikle hoşuma gitti onun haricinde dediğim gibi ses konusunda biraz sorun yaşıyorum ses kalitesi çok iyi ama oyun içi ayar yapamadım dönüştürücümden de kaynaklı olabilir inşallah bu hafta araştırıp tam ayar yapmayı düşünüyorum.

Hocam dip ses sorunu var diyorlar doğru mu? Cevabınız ve açıklamanız için teşekkür ederim.
 
Hocam dip ses sorunu var diyorlar doğru mu? Cevabınız ve açıklamanız için teşekkür ederim.
Bende bir problem yok dip ses konusunda hocam

Değil mi onu ayarlarsan bana da söylersen çok iyi olur kanka ya.
Hocam bir kaç ufak dokunuşlar yaptım şuan daha iyi olduğunu düşünüyorum sadece biraz daha seslere alışmam lazım gibi onun haricinde seslerin nerden geldiğini anlayabiliyorum artık. Resimlerde gördüğün gibi ayarlarım bu şekilde (kendim csgo da ses kasmaya önem verdiğim için oradan örnek vermek istedim) extra olarak ses driverini güncelledim ve kulaklığın üstündeki ses ayarlamasını yarıya getirip bilgisayarın sesini fulledim bu şekil ses daha temiz gelmeye başladı. Onun haricinde thx audio uygulamasını denedim orda bassları biraz daha indirip denedim sesler daha iyi geliyor gibiydi ama deneme süresinden sonra ücretli olacağından dolayı thx audio uygulamasını geri sildim.
 

Dosya Ekleri

  • IMG_20221202_161109.jpg
    IMG_20221202_161109.jpg
    167,9 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_20221202_161201.jpg
    IMG_20221202_161201.jpg
    248,4 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:
Bende bir problem yok dip ses konusunda hocam.

Hocam birkaç ufak dokunuşlar yaptım şu an daha iyi olduğunu düşünüyorum sadece biraz daha seslere alışmam lazım gibi onun haricinde seslerin nereden geldiğini anlayabiliyorum artık. Resimlerde gördüğün gibi ayarlarım bu şekilde (kendim CS:GO'da ses kasmaya önem verdiğim için oradan örnek vermek istedim) extra olarak ses driverini güncelledim ve kulaklığın üstündeki ses ayarlamasını yarıya getirip bilgisayarın sesini fulledim bu şekil ses daha temiz gelmeye başladı. Onun haricinde THX Audio uygulamasını denedim orada bassları biraz daha indirip denedim sesler daha iyi geliyor gibiydi ama deneme süresinden sonra ücretli olacağından dolayı THX Audio uygulamasını geri sildim.

Teşekkür ederim hocam deneyeceğim bakalım ben nasıl bir sonuç alacağım, ben de FPS oyunları oynuyorum Valorant da falan biraz ses kasamıyordum senin yaptıklarını deneyeyim bir de.
 

Geri
Yukarı