Razer Mamba Tournament vs Corsair Glaive

Özgür capkın

Hectopat
Daha fazla  
Glaive biraz büyük ve kaba duruyor ama internet kafede kullandığımda ilk hoşuma gitti bir dahaki seferde de ağır geldi. Razer mouse denemedim ama görünüş falan çok güzel ve rahat gibi geliyor, en çok etken ise Corsair optik sensör kullanıyor. Razer ise 5G lazer sensör kullanıyor. Acayip derecede arada kaldım. Var mı önerisi olan?

Son düzenleyen: Moderatör:
Lazer sensör önermiyorum. Corsair Glaive alınabilir.

Razer Mamba Tournament Edition Chroma var elimde. Bilgisayardan kaynaklı mı bilmiyorum ama 4 senedir kullanıyorum 2. senesinde 1 kere garantiye gönderdim sıfırını yolladılar.

Yorumum:

İlk 1.5 sene sıkıntı yoktu fakat sonrasında oyun içi arada algılama sorunları yaşadın tuşlar çalışıyor fakat lazer sensör duruyor 10-15 saniye sonra tekrar geliyor. Garantiye yolladım yenisini yolladılar. 2 sene geçti ve aynı şeyi yine yaşadım lazer sensör yine 10-15 saniye duruyor sonra tekrar devreye giriyor. İşin garip kısmı ise sadece oyun oynarken oluyor.

Şimdi ise yurtdışından Rival 650 almayı düşünüyorum.
Sana tavsiyen Rival 600 alabilirsin. Kullanmadım ama kullananlar gayet memnun.

Kullanıcı İncelemesi
Technopat İncelemesi

Özellikle FPS oyunlarda düşük DPI ve Sensitivity'de fare çok yol alırken sürekli kaldırılıp indirildiği için asla lazer fare tercih etmeyim. Fare indirilip kaldırılınca lazer sensörler genelde buga girer.

Razer Mamba Tournament Edition Chroma var elimde. Bilgisayardan kaynaklı mı bilmiyorum ama 4 senedir kullanıyorum 2. senesinde 1 kere garantiye gönderdim sıfırını yolladılar.

Yorumum:

İlk 1.5 sene sıkıntı yoktu fakat sonrasında oyun içi arada algılama sorunları yaşadın tuşlar çalışıyor fakat lazer sensör duruyor 10-15 saniye sonra tekrar geliyor. Garantiye yolladım yenisini yolladılar. 2 sene geçti ve aynı şeyi yine yaşadım lazer sensör yine 10-15 saniye duruyor sonra tekrar devreye giriyor. İşin garip kısmı ise sadece oyun oynarken oluyor.

Şimdi ise yurtdışından Rival 650 almayı düşünüyorum.
Sana tavsiyen Rival 600 alabilirsin. Kullanmadım ama kullananlar gayet memnun.

Kullanıcı İncelemesi
Technopat İncelemesi
Amazon Türkiye'den alınmış ürün ama fatura falan verilmiyor dedi, bende ondan alıcam sıfır kutusunda bunun Türkiye'de garantisi varmı, siz nereden değişim yaptırdınız ?
Özellikle FPS oyunlarda düşük DPI ve Sensitivity'de fare çok yol alırken sürekli kaldırılıp indirildiği için asla lazer fare tercih etmeyim. Fare indirilip kaldırılınca lazer sensörler genelde buga girer.
G300s kullanıyorum şuan da hiç öyle bir sorun yaşamadım. Buda lazer sensör.

Amazon Türkiye'den alınmış ürün ama fatura falan verilmiyor dedi, bende ondan alıcam sıfır kutusunda bunun Türkiye'de garantisi varmı, siz nereden değişim yaptırdınız ?

G300s kullanıyorum şuan da hiç öyle bir sorun yaşamadım. Buda lazer sensör.
Ben zamanında Bimeks'den almıştım Bimeks kapandığı zaman Aral Game i aradım orada değişim yapıldı. Razer Türkiye Yetkili Servisi Aralgame'dir. Sadece Türkiye menşeili ürünler geçiyor. Fatura olması zorunlu değişim için. E-posta bile olsa fatura olmalı.

Ben zamanında Bimeks'den almıştım Bimeks kapandığı zaman Aral Game i aradım orada değişim yapıldı. Razer Türkiye Yetkili Servisi Aralgame'dir. Sadece Türkiye menşeili ürünler geçiyor. Fatura olması zorunlu değişim için. E-posta bile olsa fatura olmalı.
Amazon dan alınan sayılmaz o zaman dimi ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı