Razer Mamba Wireless Mouse Alınır mı?

mazor

Hectopat
Katılım
10 Mart 2019
Mesajlar
25
Yer
Giresun
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Student
Bugün mouseler üzerine bayağı bir araştırma yaptım kablosuz kaliteli bir mouse alma taraftarıyım, sizce Razer Mamba Wireless mouse alınır mı? Fiyatı 500 TL, alacağım site QP bilişim. Güvenilirmiş zaten 450 IPS 16Bin DPI değerine sahip bir mouse. Bu fiyata sizce daha iyi bir kablosuz mouse alınabilir mi? Eksileri artıları nelerdir sıkıntıları nelerdir? Dediğim gibi bayağı bir araştırdım en iyisi bu gibi. Sizlerin de önerilerinizi bekliyorum. Kablolu al demeyin lütfen. Yurtta kalıyorum masa küçük + olarak 2.5 senedir kablosuz mouse kullanıyorum. Bu yüzden kablolu almayacağım. Bir de bu fareyi aldım diyelim yanına hangi mousepadi alayım? 30 CM genişlikte bir alan mevcut mousepad için, onun için de önerilerinizi bekliyorum.
 

Dosya Ekleri

  • mamba-wireless-2.jpg
    mamba-wireless-2.jpg
    23,8 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleyen: Moderatör:
bu mouseyi kullanmak için hangi mousepad gerekiyor önerin nedir nasıl şarj oluyor söyleyebilir misin
USB Aparatı var pc ye takınca wireless oluyor onu kabloyla birleştirip mouseye takınca da kablolu oluyor şarjı bitince kabloyu takıp mouseye şarj edeceksin çok zor bir tarafı yok. Mouse pad olarakda Steelseries QCK Medium Modelini öneririm.
 
Fare çok iyi fakat biraz yerden yüksek elim küçük olduğu için ağrı yaptı iade etmeye çalışıyorum şu an, yerine viper ultimate aldım.
 
Hiç para sıkıntın yoksa alınır ama ucu ucuna para biriktirip alacaksan alınmaz. Mouse pad seçimi tamamen sana bağlı hangi tür sana uygunsa onu tercih edebilirsin.
 
Hiç para sıkıntın yoksa alınır ama ucu ucuna para biriktirip alacaksan alınmaz. Mouse pad seçimi tamamen sana bağlı hangi tür sana uygunsa onu tercih edebilirsin.
taksitle alacağım laptop aynıymış bizim onu farkettim telefonda neredeyse aynı ahahah s7 edge
alınmaz diyenler neden alınmaz diyor acaba?
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı