Razer mi, SteelSeries mi?

Yıllardır SteelSeries ürünler kullanıyorum ve hepsinden şu ana kadar memnun kaldım. SteelSeries diyorum.

Kişisel deneyimlere göre yorumlanması gerekiyorsa iki tarafında aynı seviyedeki ürünlerinin belirli bir süre kullanılması gerekiyor. Yani yazınızı, böyle bir şeyi belirtmemenizden dolayı doğru bulmadım.

Kişisel deneyimlere göre yorumlanması gerekiyorsa iki tarafında aynı seviyedeki ürünlerinin belirli bir süre kullanılması gerekiyor. Yani yazınızı, böyle bir şeyi belirtmemenizden dolayı doğru bulmadım.
Haklısınız ama bir firma ile memnun kalınca Razer bir ürün alıp risk almak istemedim.
Deneyimimi söyledim sadece.

Bu forumda mı soruyorsun bunu :D. Steel Series haterı kaynıyor burası. :)

Bana kalırsa aman aman pek bir farkları yok yurt dışı için. Türkiye'de Razer daha iyi. Çünkü daha ucuz, hemen hemen çoğu ürün aynı kalitede. Razer fareleri daha iyi o ayrı.
SteelSeries'in Aerox 3 ve Apex Pro hariç alınabilecek ürünleri yok. Razer 50 gramlık fare üretirken SteelSeries napıyor? Gidiyor Aerox 9 çıkartıyor, 150 dolar fiyat biçiyor. Şekil desen yok, kalite desen eh işte. Ama 9 tane de tuş koymuş, helal olsun (!).

indir (4).jpeg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı