Razer mi, SteelSeries mi?

Ya küfür etmek serbest değil ama SS'deki haterlık ne?? 2 senedir kullanıyorum Arctis 5'i ve gerçekten güzel bir kulaklık. Param vardı aldım, ona bakılırsa bu iki markanın arasında kalan insanın bütçe sıkıntısı olacağını düşünmüyorum. Logitech de kullanıyorum, SS'de, Razer da. Uzanamadığınız ciğere mındar demeyin.

Bu arada Razer'daki tanınmışlık eski MC kanallarından geliyor hatırlatayım. Bilinçaltına işlemiş olum insanların.
Anladık en ss fanı sensin. Gider Rival 650'ye iyi dersin şimdi. Hiç tatsızlık çıkmasın.

Anladık en ss fanı sensin. Gider Rival 650'ye iyi dersin şimdi. Hiç tatsızlık çıkmasın.
Hoşgeldinn ama geç geldin sanki? Razer'da mühendis sensin galiba profesör bey. SS övdüğüm için fırçalayacak mısın beni? Bak Ankara'daymışsın sen de. Kızılayda patakla beni de tam olsun ne dersin? Kulaklıkdan bahsederken markanın başarısız bir ürününü benim üzerinden söyleyip kendini haklı çıkarma çabasındasın. Ulan keşke psikoloji isteseydim.
Yine konuyu açanın ortadan yok olduğu bir kaos içeriği... Bence bilerek yapılıyor. Eskiden AMD-Intel, Radeon-Nvidia soruları vardı ama bunlar pahalı olduğu için alınamadığından konu çevre birimlerine geldi. Bu gidişle termal macuna kadar varacaktır...
Şu mesajı sabitleyin böyle güzel özet olamaz.

Şekil desen yok, kalite desen eh işte.
Daha çıkmayan ürünün kalitesini konuşuyoruz. MMO'cularda beğenmiş Aerox 9'u. Ayrıca aerox 3 kablosu hariç 57 gram zaten. Daha da hafif olmasinin anlamı yok. Diğer bir mevzu şekil. Bunun ne zaman ergonomiyi aşırı bozmadıkca, tercih olduğunu anlayacaksınız acaba çok merak ediyorum. Bana kalırsa Deathadder V2, Basilisk V2 çok çirkin. Bu onları kötü bir ürün mü yapar?
ona bakılırsa bu iki markanın arasında kalan insanın bütçe sıkıntısı olacağını düşünmüyorum.
Katılmıyorum. Razer klavyeleri ve Logitech klavyeleri SS'ten daha ucuz. Apex Pro ise aşırı pahalı. Blackwidow V3 bile daha ucuz kalıyor. Ha mevzuya kulaklık olarak bakarsak eğer ucuz 1100 civarına Arctis 5 bulunursa alınabilir, diğer kablolular alinmaz. Kablosuz olarak Arctis 7 veya Pro bana kalırsa rakipsizler. Arctis 5 yerine de Cloud II var. Fare konusunda ise 600 liraya kadar bence razer neredeyse rakipsiz. Deathadder V2 ve Basilisk V2 varken SS bomboş kalıyor.

Son düzenleme:
Ya küfür etmek serbest değil ama SS'deki haterlık ne? 2 senedir kullanıyorum Arctis 5'i ve gerçekten güzel bir kulaklık. Param vardı aldım, ona bakılırsa bu iki markanın arasında kalan insanın bütçe sıkıntısı olacağını düşünmüyorum. Logitech de kullanıyorum, SS'de, Razer da. Uzanamadığınız ciğere mındar demeyin.

Bu arada Razer'daki tanınmışlık eski MC kanallarından geliyor hatırlatayım. Bilinçaltına işlemiş olum insanların.
Konunun fare kategorisinde açılmış olduğunu fark etmişsinizdir umarım. Kulaklıklara bir şey diyen yok ve bence de güzel kulaklıkları var -Arctis 1 ve 3 bunun dışındadır- fakat fareleri için aynı şeyi söyleyemem.

İki markanın farelerini uzun yıllar kullanmış biri olarak, Razer diyorum. Aktif olarak 4 model Razer fare kullanmaktayım. İki markanın da garanti ve teknik servis desteği mağdur etmez. Razer farelerde genellikle sol ve sağ butonlarda hissiyat kaybı olur. Steel Series farelerde sağ sol kauçuk destekler mutlaka yerinden çıkar, butonları çift tıklamaya başlar. Aktif olarak kullandığım için bu sorunları yaşamış birisiyim. Garantiye gönderdiğinizde ürünün yenisi ile değişimi yapılır. Kendi tecrübelerime göre ben Razer dışında marka tercih etmiyorum. Türkiye fiyat politikalarını seviyorum ayrıca. Ulaşılamaz değiller ve sık sık indirimlerde modellerini görüyoruz. 4 yıldır yoğun olarak Razer Mamba Elite kullanıyorum ve hala sapasağlam. Hangisi daha iyi diye sorulduğu zaman bu sorunun cevabını biz veremeyiz, kişisel tecrübelerimizle bir şeyler ifade diyoruz. Ama kıyaslanan markalardan sadece bir markayı kullanıp da bu daha iyi demeyin lütfen. Kıyas yapabilmek için iki markayı da kullanmış olmanız lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı