Razer mi, SteelSeries mi?

Bu forumda mı soruyorsun bunu :D. SteelSeries haterı kaynıyor burası. :)

Bana kalırsa aman aman pek bir farkları yok yurt dışı için. Türkiye'de Razer daha iyi. Çünkü daha ucuz, hemen hemen çoğu ürün aynı kalitede. Razer fareleri daha iyi o ayrı.

Vallahi hocam aynen öyle, iki marka da çok yakın ve karşılaştırılabilir markalar fakat forum da o kadar SteelSeries düşmanı var ki ben bile böyle konular da strese giriyorum.

Ya küfür etmek serbest değil ama SS'deki haterlık ne?? 2 senedir kullanıyorum Arctis 5'i ve gerçekten güzel bir kulaklık. Param vardı aldım, ona bakılırsa bu iki markanın arasında kalan insanın bütçe sıkıntısı olacağını düşünmüyorum. Logitech de kullanıyorum, SS'de, Razer da. Uzanamadığınız ciğere mındar demeyin.

Bu arada Razer'daki tanınmışlık eski MC kanallarından geliyor hatırlatayım. Bilinçaltına işlemiş olum insanların.

Ya küfür etmek serbest değil ama SS'deki haterlık ne?? 2 senedir kullanıyorum Arctis 5'i ve gerçekten güzel bir kulaklık. Param vardı aldım, ona bakılırsa bu iki markanın arasında kalan insanın bütçe sıkıntısı olacağını düşünmüyorum. Logitech de kullanıyorum, SS'de, Razer da. Uzanamadığınız ciğere mındar demeyin.

Bu arada Razer'daki tanınmışlık eski MC kanallarından geliyor hatırlatayım. Bilinçaltına işlemiş olum insanların.
Kesinlikle. Her iki marka da kaliteli ve üzmez. Ama sağlamlık ve yazılım tarafında SteelSeries tokatlar.

Yine konuyu açanın ortadan yok olduğu bir kaos içeriği... Bence bilerek yapılıyor. Eskiden AMD-Intel, Radeon-Nvidia soruları vardı ama bunlar pahalı olduğu için alınamadığından konu çevre birimlerine geldi. Bu gidişle termal macuna kadar varacaktır...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı