Razer mi, SteelSeries mi?

Donanımsal olarak bir şey diyemem ama malzeme kalitesi olarak SS çok ayrı bir yerde. Razer bir çok ekipmanda bütçe olarak alınabilir bir modeli var. Resmen oyuncu dostu diyebiliriz. SS burjuva.

Vallahi hocam aynen öyle, iki marka da çok yakın ve karşılaştırılabilir markalar fakat forum da o kadar SteelSeries düşmanı var ki ben bile böyle konular da strese giriyorum.

Mouse konusunda Razer, klavye konusunda SteelSeries. Kulaklık konusunda bilmiyorum Arctis Pro kullanıyorum çok memnunum ama Razer tarafında kulaklık kullanmadığım için yorum yapamayacağım.

Yıllardır Razer kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok. Bence Razer.

Ya küfür etmek serbest değil ama SS'deki haterlık ne?? 2 senedir kullanıyorum Arctis 5'i ve gerçekten güzel bir kulaklık. Param vardı aldım, ona bakılırsa bu iki markanın arasında kalan insanın bütçe sıkıntısı olacağını düşünmüyorum. Logitech de kullanıyorum, SS'de, Razer da. Uzanamadığınız ciğere mındar demeyin.

Bu arada Razer'daki tanınmışlık eski MC kanallarından geliyor hatırlatayım. Bilinçaltına işlemiş olum insanların.

Kesinlikle. Her iki marka da kaliteli ve üzmez. Ama sağlamlık ve yazılım tarafında SteelSeries tokatlar.

Steelseries kullanmadım hiç fakat Razer klavye kullanıyorum. Razer Synapse 3 yazılımı ile farklı profiller indirip, kullanmak falan çok hoş. Razer iyi.

Yine konuyu açanın ortadan yok olduğu bir kaos içeriği... Bence bilerek yapılıyor. Eskiden AMD-Intel, Radeon-Nvidia soruları vardı ama bunlar pahalı olduğu için alınamadığından konu çevre birimlerine geldi. Bu gidişle termal macuna kadar varacaktır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…