Razer mouse nasıl iade edilir?

Yavuz Türker

Hectopat
Garantiye gönderdiğim Razer fareyi iade edin diyorlar. Ama firma iade etmedi. Ne yapmam gerekiyor? Değişim de olur mümkünse. Cuma gününden beri bu sorunla uğraşıyorum.

Satıcı da böyle dedi.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20231122_112752_Gmail.jpg
    Screenshot_20231122_112752_Gmail.jpg
    58,6 KB · Görüntüleme: 167
  • Screenshot_20231122_095457_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20231122_095457_WhatsApp.jpg
    111,9 KB · Görüntüleme: 157
  • Screenshot_20231122_114331_Hepsiburada.jpg
    Screenshot_20231122_114331_Hepsiburada.jpg
    68,6 KB · Görüntüleme: 142
Garantiye gönderdiğim Razer fareyi iade edin diyorlar. Ama firma iade etmedi. Ne yapmam gerekiyor? Değişim de olur mümkünse. Cuma gününden beri bu sorunla uğraşıyorum.

Satıcı da böyle dedi.
Kimse sizin bilginiz dahilinde değişim olacak veya iade olacak diye işlem gerçekleştiremez. Mal sizin malınız ne yapacağınız sizin elinizde. Direkt Tüketici Mahkeme Heyetine başvuru yapın değişimi gerçekleştirmesi gereken satıcıdır.

Satıcı da böyle dedi.
Benimde Razer V2'de problem var. Büyük ihtimal aynı sorunları bende yaşayacağım. Eğer direkt arena bilgisayara gönderdiyseniz onlar değişim yapıyor sanırım. Forumda çok kişi garantiye gönderdiğim ürünün yenisi geldi şeklinde bilgi yazmış.

Satıcı da böyle dedi.
Aynı mouse bende de vardı.Bozulunca arena'ya gönderdim.İade belgesi gönderdiler bana onuda satıcıya ilettim,iadem gerçekleşti.Normal prosedür bu.Sizin belgede değişim mi yazıyor iade mi?

Benimde Razer V2'de problem var. Büyük ihtimal aynı sorunları bende yaşayacağım. Eğer direkt arena bilgisayara gönderdiyseniz onlar değişim yapıyor sanırım. Forumda çok kişi garantiye gönderdiğim ürünün yenisi geldi şeklinde bilgi yazmış.
Ben iade istediğimi belirttim bana iade verdiler.

Aynı mouse bende de vardı.Bozulunca arena'ya gönderdim.İade belgesi gönderdiler bana onuda satıcıya ilettim,iadem gerçekleşti.Normal prosedür bu.Sizin belgede değişim mi yazıyor iade mi?

Ben iade istemem zararıma olur. Ürünü yaklaşık 17-18 ay önce aldım. Enflasyon malum. Ama askerde olduğum için kullandığım süre 4-5 aydır. Ona rağmen problem çıkardı. Bakalım süreç neleri getirecek.

Ben iade istemem zararıma olur. Ürünü yaklaşık 17-18 ay önce aldım. Enflasyon malum. Ama askerde olduğum için kullandığım süre 4-5 aydır. Ona rağmen problem çıkardı. Bakalım süreç neleri getirecek.
Evet,tam da bu durumdan maalesef bazı firmalar değişim yapmıyor direk iade veriyor.

Böyle yazıyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20231122_112952_Drive.jpg
    Screenshot_20231122_112952_Drive.jpg
    49,1 KB · Görüntüleme: 93

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı