Razer Nasıl Marka?

Razer setim var ve hepsini uzun yıllardır kullanıyorum bir sorunları yok. Razer kaliteli ürünler üreten iyi bir marka, biraz pahalı ama zaten amacı üst seviyeye hitap etmek. Eğer bütçeniz varsa alın, pişman olmassınız.
 
Razer setim var ve hepsini uzun yıllardır kullanıyorum bir sorunları yok. Razer kaliteli ürünler üreten iyi bir marka, biraz pahalı ama zaten amacı üst seviyeye hitap etmek. Eğer bütçeniz varsa alın, pişman olmazsınız.

Razer evet kaliteli marka fakat Razer ürünlerinin fiyatları saçma bir şekilde pahalı. Orta segment için yapılmış bir ürünün üst segment fiyatı var. Bu da onu gereksiz pahalı yapıyor işte. Razer'in ekipmanları gerçekten güzel oluyor, ama en iyisi değil bana göre.
 
Hayatında Razer markasını sadece yayıncılardan veya oradan buradan görmüş insanların yorumlarını lütfen kale almayınız. Yıllardır birçok marka kullandım Logitech, SteelSeries, A4Tech vb. ama sağlamlık anlamında Razer gerçekten çok sağlam ürünler çıkartıyor. Parası olan bir insansanız kesinlikle ilk 3 listenize Razer bir ürün almanız gerekebilir ve aldıktan sonra zaten gerek yazılım desteği gerekse uzun ömürleriyle fark atıyor diğer markalara. Param var ve neden gidip 1 yıl sonra kırılacak, parçalanacak, rengi atıcak bir ürün alayım ki? Eğer gerçekten bütçeniz yetmiyorsa başka markalara yönelmek tabii ki yapmanız gereken bir şey fakat paranız varsa gözünüz kapalı alın 0 dert. Tüm ekipmanlarımın hepsi Razer hiçbirinde gram sorun yaşamadım, uzun lafın kısası kullanmış memnun kalan kalmayan kişilere sormanız gerekiyor, öyle her ağzı olan konuşmamalı.
 
Mouseleri çok kaliteli. Klavyeleri ise pahalı ama kaliteli. Klavyelerinin fiyatına daha iyi klavye alınabilir. Kulaklıkları ise bazıları iyi bazıları değil
 

Yeni konular

Geri
Yukarı