Merhabalar. Başlıkta da yazdığı gibi 2 klavye arasında kaldım. Sizlere danışmak istedim. Klavyeler hakkında çok bir bilgim yok fakat araştırmalarım sonucu bu iki klavyeyi beğendim. Normalde CK 108 alacaktım fakat switchlerinin kaliteli olmadığını duydum. 500 TL bir bütçem var fakat daha fazla aşamam. Razer Ornata'nın mekanik olmamasının bir eksi yönü var mı acaba? Eğer sizinde güzel önerileriniz varsa yazabilirsiniz. RGB olursa benim için daha iyi olur ama fark etmez kaliteli olduktan sonra. LoL, CS:GO gibi oyunları oynuyorum ve hangi switch türünü tercih etmeliyim? Cevaplarınızı bekliyorum
Bu klavyeyi son zamanlarda çok görmeye başladım. Fakat bana tuşların arasındaki mesafe biraz az geliyor. Ben biraz geniş klavyeleri seviyorum doğrusu. Cevabınız için teşekkür ederim.
HyperX Alloy Elite RGB modeli beni benden aldı açıkcası. RGB olması ve red switch olması çok hoş. Çantasınıda hediye ediyorlarmış hem. Bunu düşenebilirim.
Klavyenin biraz pahalı olduğu kararını aldım ve daha düşük bütçeli bir klavye almak istiyorum. Cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum. Malum şuanki dolar kuru sağolsun.