Razer Ornata Chroma vs Corsair Strafe

_DarkNight_

Decapat
Merhabalar. Başlıkta da yazdığı gibi 2 klavye arasında kaldım. Sizlere danışmak istedim. Klavyeler hakkında çok bir bilgim yok fakat araştırmalarım sonucu bu iki klavyeyi beğendim. Normalde CK 108 alacaktım fakat switchlerinin kaliteli olmadığını duydum. 500 TL bir bütçem var fakat daha fazla aşamam. Razer Ornata'nın mekanik olmamasının bir eksi yönü var mı acaba? Eğer sizinde güzel önerileriniz varsa yazabilirsiniz. RGB olursa benim için daha iyi olur ama fark etmez kaliteli olduktan sonra. LoL, CS:GO gibi oyunları oynuyorum ve hangi switch türünü tercih etmeliyim? Cevaplarınızı bekliyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
Razer Ornata mekanik değil, o paraları verilmez yazık.

Benim tavsiyem 399 Liraya Corsair K68 alınabilir. Paylaştığınız Strafe'den daha güncel ve ekstra özellikleri var.
  • IP32 suya ve toza karşı dayanaklılık sertifikası
  • Cherry MX Red
  • Kırmızı LED aydınlatma
  • Bilek desteği
  • Medya tuşları
  • Başarılı ICUE yazılımı
Corsair K68 Cherry MX RED Suya & Toza Dayanıklı Mekanik Türkçe Klavye - CH-9102020-TR | Adeks Store

Bütçeni sonuna kadar kullanacaksan 499 Liraya HyperX Alloy Elite RGB daha da iyi olacaktır.
  • Metal kasa
  • Cherry MX Red
  • RGB aydınlatma
  • En üst düzey klavyelerde olan RGB şerit
  • Bilek desteği
  • Medya tuşları
  • Ses ayar tekeri
  • Hediye HyperX çanta
HyperX Alloy Elite RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA

Bu klavyeyi son zamanlarda çok görmeye başladım. Fakat bana tuşların arasındaki mesafe biraz az geliyor. Ben biraz geniş klavyeleri seviyorum doğrusu. Cevabınız için teşekkür ederim.
HyperX Alloy Elite RGB modeli beni benden aldı açıkcası. RGB olması ve red switch olması çok hoş. Çantasınıda hediye ediyorlarmış hem. Bunu düşenebilirim.
Klavyenin biraz pahalı olduğu kararını aldım ve daha düşük bütçeli bir klavye almak istiyorum. Cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum. Malum şuanki dolar kuru sağolsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…