Razer Ornata Chroma vs Logitech G810

Hangi açıdan daha iyidir diye soruyorsun? İkisi arasından G810 tercih edilmeli bana kalırsa. Mekanik klavye olması büyük bir artı. Ancak Romer-G anahtarları pek iyi bulmuyorum. Aynı fiyata Cherry MX mekanik anahtar bulunduran bir klavye alınabilir.

Cooler Master MasterKeys Pro L öneririm. Ses istiyorsanız Cherry MX Blue istemiyorsanız Cherry MX Blue versiyonunu öneririm.
Selam,
Bayram kampanyamızda RGB PRO L Red switch mekanik klavyemizde indirim mevcut;
MasterKeys Pro L RGB LED Mekanik Cherry MX Red TR 459 TL
Blue hala 499 TL.

Hangi açıdan daha iyidir diye soruyorsun? İkisi arasından G810 tercih edilmeli bana kalırsa. Mekanik klavye olması büyük bir artı. Ancak Romer-G anahtarları pek iyi bulmuyorum. Aynı fiyata Cherry MX mekanik anahtar bulunduran bir klavye alınabilir.
Peki bu nasıldır sizce almalımıyım bütçemi yükselttim birazda ? Corsair Gaming Strafe RGB Cherry MX Red Gaming Türkçe Fiyatı

veya buda olabilir. Bu attığım ikilinini arasında hangisini tercih ederdiniz ?Corsair Gaming K70 LUX RGB Cherry MX Red Gaming Türkçe Fiyatı

Bence fiyat olarak daha uyguna Cooler Master MasterKeys Pro L RGB modeli alınabilir. 450-500 TL civarında bulunabiliyor. Eğer istemem derseniz K70 modeli almanızı öneririm.
Teşekkürler tavsiyeniz için Cooler Master düşünmüyorum. 3 haftaya kadar alabilirim K70.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı