Razer Ornata V2 vs Razer Blackwidow V3 TKL

Hocam odamda tek değilim en büyük sıkıntım bu gece gerçekten kafa ütüleyen bir yapısı mı var? Eğer çok gürültülü sana gelmez diyorsanız önerdiğiniz bir mekanik klavye var mıdır? Çok Razer'den şaşmak istemiyorum ama Green Switch biraz korkutuyor açıkçası
hocam eğer tek değilseniz ve harbiden de kaliteli bir mekanik istiyorsanız corsair k60 tercih edin ben 900tlye mediamarktan 2 saat once sipariş ettim ve ürün bayağı iyi corsair kalitesi der susarım

2 yıllık Corsair Strafe MK.2 kullanıcısı olarak klavyemde sevdiğim en iyi taraf yazılımı diyebilirim. Bütün ledler ve modlar sizin elinizde. 😁
hocam kaç tlye aldınız acaba sizce corsairin k60 pro rgbsi de iyi midir?

@Yagzmio ben alırken 755 TL’ye almıştım. Şahsen hak ettiğini düşünüyorum ama eski bir klavye olduğu için stok sıkıntısı var, sağolsun satıcılar da fiyatı şişiriyor, o fiyatları hak etmiyor.
K60 Pro için yorum yapmam doğru olmaz, uzun süredir piyasayı takip edemiyorum. 😁

@Yagzmio ben alırken 755 TL'ye almıştım. Şahsen hak ettiğini düşünüyorum ama eski bir klavye olduğu için stok sıkıntısı var, sağ olsun satıcılar da fiyatı şişiriyor, o fiyatları hak etmiyor.
K60 Pro için yorum yapmam doğru olmaz, uzun süredir piyasayı takip edemiyorum. 😁

Yorumunuz için teşekkür ederim hocam yarın dolar büyük ihtimalle artacağı için hemen aldım sizce K60 Pro RGB mi ASUS TUF K3 mü? Bu 2 ürün arasında kaldım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı