Razer Ornata V3 TKL için Low profile veya normal keycap uyar mı?

Eymen Erdoğan

Centipat
Daha fazla  
Selamlar,
Bende Razer Ornata V3 TKL model klavye var. Klavye Low-profile (alçak profilli) ve mecha-membrane tuş yapısına sahip. Üzerindeki Keycap'lerin hissiyatı pek hoşuma gitmiyor, değiştirmek istiyorum ama uyum meselesi kafamı kurcalıyor.

Türkiye içinden alabileceğim şekilde bir keycap seti arıyorum.
Ama şu soruların cevabını net bulamadım:

• Bu klavyeye normal (yüksek profilli) mekanik keycap setleri uyum sağlar mı?
  • Yoksa illa Low-profile keycap mi lazım?
  • Daha önce bu klavyeye keycap değiştiren olduysa, uyumlu set önerisi verebilir mi?

Yurt dışından almak istemiyorum.
Sadece Türkiye içi sitelerden (Hepsiburada, Trendyol, N11, Amazon TR vs.) Bulabileceğim bir şey varsa çok sevinirim.

Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler 🙏

Membran klavye tuşu sökerseniz girişini görürsünüz. Normal keycapler + girişli oluyor takamazsınız. Ve ona Low profile klavyeye Low profile takmanız lazım. Ama dediğim gibi o bu satılan puding veya PBT mekanik klavye keycapleri uymaz ona.

ancak ve ancak keycapleriniz zarar görür veya silinir çok kötü olursa servis ile görüşüp ücretli almanız olabilir. oda onlarda varsa tabi. razer servisi.

diğer türlü mekanik bir klavye almanız lazım. sonra istediğiniz gibi tuş switch v.s yaparsınız.

1750980687827.png

Bu sizin klavyenin tuşları üstte
Bu da mekanik klavye keycapleri piyasa da bolca bulunan yani sizin klavyenize bunlar uymaz.

1750980831881.png

Dosya Ekleri

• 1750980783382.png
    1750980783382.png
    40,9 KB · Görüntüleme: 21
  • 1750980806767.png
    1750980806767.png
    25,8 KB · Görüntüleme: 17
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri