Razer Ornata V3 vs V3 X vs V3 TKL

mustafaydinx

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bu klavyeyi gördüm de fiyatı da uygun geldi biraz. Laptop kullanıyorum ve alt tuşum çalışmıyor uzun zamandır klavye almayı düşünüyordum. Sizce bunu alınır mı? Ve konu başlığında da dile getirdiğim gibi bu 3 seçenek arasındaki farklar nedir? Birisi 1K iken diğerleri neden neredeyse 1.6 ve 1.8 civarında? Çok büyük donanımsal farklar yoksa en ucuzunu mu almalıyım yoksa TKL olan modeli mi değerlendirmeliyim sizce?

Screenshot_15.png

Screenshot_16.png

Screenshot_17.png

Son düzenleyen: Moderatör:

Bir de bu opsiyonum var. Bütçe 1.5 max, aradığım özellikler de ortalamadan biraz büyük ve bilek destekli bir klavye olması...

Ne önerirsiniz hocam?
Hocam zaten laptop kullanıyorsunuz tam klavyeyi ne yapacaksınız? Onun yerine %60 veya %75 klavye tamamiyle işinizi görecektir.

Hocam zaten laptop kullanıyorsunuz tam klavyeyi ne yapacaksınız? Onun yerine %60 veya %75 klavye tamamiyle işinizi görecektir.
%60 75 derken ne demek istediniz anlamadım hocam. Laptop klavyem çok eskidi ve tuşlarda çalışmayanlar var, teknik servis 2.5k fiyat çekti ondan klavye + monitör almayı düşündüm.

%60 75 derken ne demek istediniz anlamadım hocam. Laptop klavyem çok eskidi ve tuşlarda çalışmayanlar var, teknik servis 2.5k fiyat çekti ondan klavye + monitör almayı düşündüm.
Şöyle bir şey alsanız işinizi görecektir. Rk61 2.4Ghz, Bluetooth, kablolu olarak 3 mod şeklinde kullanabildiğiniz için kablo derdiniz olmaz üstüne 5 pin hot-swap yani switchlerini çıkarabildiğiniz için üzün süre kullanabilirsiniz. Prime ile 1500 TL civarına geliyor.

Şöyle bir şey alsanız işinizi görecektir. Rk61 2.4Ghz, Bluetooth, kablolu olarak 3 mod şeklinde kullanabildiğiniz için kablo derdiniz olmaz üstüne 5 pin hot-swap yani switchlerini çıkarabildiğiniz için üzün süre kullanabilirsiniz. Prime ile 1500 TL civarına geliyor.
Anladım hocam. Ama bunun Türkçe tuş dizilimlisini bulamadım. Prime var, ondan yana sıkıntı yok ama klavye Türkçe olsa daha iyi :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı