Razer Seiren mini ile ses kapatıp açma nasıl yapılır?

wosvos72

Hectopat
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
İç Mimar
Merhaba, bugün ki indirimden satın aldım fakat üzerinde fiziksel bir tuş olmadığı için ses kapatıp açma işlevini nasıl yapabilirim? Bu konu hakkında bilgisi olan var mı, bilgilendirirse çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
En kötü ihtimal bas konuş yapabilirsin.
https://sourceforge.net/projects/micmute/files/mic_mute_0.1.8.4_beta_portable.zip/download
Bu linkten indirmeniz gerek indirdikten sonra çalıştırıyorsunuz. Ve gizli sekmeleri göster kısmında mikrofon iconunu görüceksiniz. O icon a sağ tıklayıp show Mic mute Window'a tıklayacaksınız ve program açılacak üst kısımdan options sekmesine gelecek, setup shorcut kısmına girerek klavyenizden istediğiniz tusu atayabilirsiniz. Ok a bastıktan sonra işlem tamamdır link videonun açıklamasında yazıyor güvenmezseniz oradan da indirebilirsiniz.

1680645225234.gif

İyi günler. “

Böyle bir şey buldum istersen bir dene.

En kötü ihtimal bas konuş yapabilirsin.
https://sourceforge.net/projects/micmute/files/mic_mute_0.1.8.4_beta_portable.zip/download
Bu linkten indirmeniz gerek indirdikten sonra çalıştırıyorsunuz. Ve gizli sekmeleri göster kısmında mikrofon iconunu görüceksiniz. O icon a sağ tıklayıp show Mic mute Window'a tıklayacaksınız ve program açılacak üst kısımdan options sekmesine gelecek, setup shorcut kısmına girerek klavyenizden istediğiniz tusu atayabilirsiniz. Ok a bastıktan sonra işlem tamamdır link videonun açıklamasında yazıyor güvenmezseniz oradan da indirebilirsiniz.

Eki Görüntüle 1727598

İyi günler. “

Böyle bir şey buldum istersen bir dene.

Cevabınız için çok teşekkür ederim deneyeceğim bu uygulamayı. Mikrofon elime geçince.

1.5K olan bu mikrofonun bu fiyata inmesi resmen mucize. Bende almak istiyorum. Memnun musunuz? Göze çarpan artı ve eksileri neler acaba?

1.5k olan bu mikrofonun bu fiyata inmesi resmen mucize. Bende almak istiyorum. Memnun musunuz? Göze çarpan artı ve eksileri neler acaba?

Ses kalitesi gayet temiz bir boom koluyla kullanılması daha iyi olur ama şu anlık sesten memnunum şahsen.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı