Hocam çok teşekkür ederim bende dediğiniz tüm işlemleri yaptım sildikten sonra yerel disk Cden ve X86 kısmında Razer dosyalarını komple sildim program datadanda kaldırdım razera ayit tüm dosyaları ondan sonra kayıt defterinden Razer aratıp sofware kısmındakini sildim ve bilgisayarım yönet kısmına girip aygıt yöneticilerinden takılıyken ses aygıtlarını kaldırdım ve dongleları çıkarıp PC resetledim(Bluetooth kısmındanda kaldırın isterseniz garanti olması açısından)ondan sonra Synapse 3'ü yükledim yönetici olarak dediğiniz gibi ana klosöründen Synapse'yi yönetici olarak açtım daha sonra doungle taktım ve cihazı gördü. Extra olarak bu sefer dongle ı kendi kutusundan çıkan uzatma kablosuna taktım bir extrası olmuş mudur bilmiyorum ama bir de Aygıt Yöneticisi'nden Intel ses kartını devre dışı bıraktım bazı yabancı forumlarda kapatıp resetledikten sonra görüldüğünü yazmışlar şükür çözdüm umarım her portta sorunsuz takıp çözülür.
Tekrar yazıyorum yukarıda yazdığıma itafen gözüküyor fakat hiç bir işlevi çalışmıyor bu seferde update sorunu oluyor birde sürekli (failed to comple hatası veriyor) açıyor gözüküyor işlevlerin hiç biri çalışmıyor
@510095 @ozang98