Razer Synapse 3 "error code 1603" hatası

RavenLoft

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.

Razer Synapse 3 uygulamasını Razer BlackShark V2 Pro 2023 kulaklığımı görmediği gerekçesiyle silip tekrar yüklemek istedim ancak tekrar yüklerken error code 1603 uyarısı veriyor ve yüklenmiyor. Bu sorunu daha önce yaşayan ya da çözümü olan var mı?

Tekrar güncelleme geldi düzeldiğini iddia ediyorlar, ama hala düzelen bir gelişme yok. Razer paralı sürümünü ücretsiz kullanıyorum oda bitecek. Razer markası bizi yaktı.

Ya arkadaşlar bu güncellemelerden sonra ses kalitesinde inanılmaz düşüş yaşayan bir tek ben miyim sesleri anlayamıyorum oyunlarda falan ateş edince sesi kısıyor ve çok boğuk boğuk geliyor gerçekten çok rahatsız edici ses kalitesi alıyorum.

@w0unch Yalnız değilsin, güncellemeyle bozdular. Ses kartı görevini yerine getiremiyor. Aynı durumdan sıkıntılıyız. Razer markası maalesef sorunu çözmemekle ısrar ediyor. İlk defa böyle inatçı bir firmayla karşı karşıyayız.

@w0unch yalnız değilsin, güncellemeyle bozdular. Ses kartı görevini yerine getiremiyor. Aynı durumdan sıkıntılıyız. Razer markası maalesef sorunu çözmemekle ısrar ediyor. İlk defa böyle inatçı bir firmayla karşı karşıyayız.

Paramızla rezil oluyoruz ya güncellemeden önce gayet iyiydi.

Paramızla rezil oluyoruz ya güncellemeden önce gayet iyiydi.

Razer paralı uygulamasını kullanıyorum, onunla düzeliyor onu da kullanmasını bayağı zorlaştırmışlar. Ses açma işlevi çalışmıyor, manuel kullanmak gerekiyor. Deneme sürümünü kullanıyorum. O da bitecek ne yapacağız sonra bilmiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı