Razer Taipan BF4 Edition Mouse Pad ve Fare

120 Liraya Logitech G500 mause aldım. Bundan 3 yıl önce.Daha yeni bozulmaya basladı.Çift tıklıyor , basılı kalmıyor gibi :D . Logitech mi Razer mı deseniz ; kalite açısından logitech derim. Ama Razer'ın klavyeleri ve kulaklıklarından iyi performans alabilirsin

Ek olarak ; Her üründe hata olabilir ve her ürün cabuk bozulabilir.Garanti sayesinde yaptırabilirsiniz.Deneyimlerden yararlanıp almanızı tavsiye ederim.Öte yandan Razer birnevi malzemeden calıyor diyebiliriz.

Biashe34 arkadaşımıza katılıyorum. Sağlamlık açısından Logitech ciddi anlamda iyi. Razer'de sağlam bir marka tabikide. Ama önemli olan kısmı ürünü alırken verdiğiniz fiyatın ne kadarı üstünde yazan markaya gidiyor... Razer'de bunun biraz fazla olduğunu düşünüyorum. Demek istediğim şey aynı performansı veren farklı marka bir ürünün razer'a göre daha hesaplı olduğudur.

Şunu da ekliyim, dayanıklılık açısından razer'ın logitech'e göre geride kaldığını düşündüğümü söylemeliyim.

120 Liraya Logitech G500 mause aldım. Bundan 3 yıl önce.Daha yeni bozulmaya basladı.Çift tıklıyor , basılı kalmıyor gibi :D . Logitech mi Razer mı deseniz ; kalite açısından logitech derim. Ama Razer'ın klavyeleri ve kulaklıklarından iyi performans alabilirsin

Ek olarak ; Her üründe hata olabilir ve her ürün cabuk bozulabilir.Garanti sayesinde yaptırabilirsiniz.Deneyimlerden yararlanıp almanızı tavsiye ederim.Öte yandan Razer birnevi malzemeden calıyor diyebiliriz.

Hayatında razer fare kullanmamışsın belli. Kalitede ezdirdi ya. :D

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı