Razer Thresher Tournament vs Razer Kraken 7.1 v2

Arkadaşlar başlıktan malumunuz pek bilgim yok, kullanan bilen var ise yardımcı olabilir mi? 7.1 benim için çok önemli çalışma şekli nedir? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
dostum ben 2 gün önce razer electra v2 aldım 7.1 surround bi kulaklık hem oyun hem müzik dinlemek için tasarlanmış bi model kraken pro v2 ise sadece oyun için tasarlanmış bi kulaklık thresherla driverlarına kadar iç dış malzemelerine kadar hepsi aynı thresherın microfonu 1 tık daha hassas sanırım yalnız şunu söyleyim fiyat olarak iyi arastır media markette 749 tl olan ürünü D&R dan 550 e tl e aldım fakat kraken pro v2nin fiyatı 2 magazadada 770 tl idi

dostum ben 2 gün önce razer electra v2 aldım 7.1 surround bi kulaklık hem oyun hem müzik dinlemek için tasarlanmış bi model kraken pro v2 ise sadece oyun için tasarlanmış bi kulaklık thresherla driverlarına kadar iç dış malzemelerine kadar hepsi aynı thresherın microfonu 1 tık daha hassas sanırım yalnız şunu söyleyim fiyat olarak iyi arastır media markette 749 tl olan ürünü D&R dan 550 e tl e aldım fakat kraken pro v2nin fiyatı 2 magazadada 770 tl idi
Thresher ın 499 tl fiyatı mevcut şu an. 7.1 olarak aynı performası mı veriyor kraken 7.1 ile ?bu konuda bilginiz var mı ?

evet ikiside 500mm driverlara sahip surround performansıda aynı thresher işinizi cok rahat görecektir bu modeller birbirine cok yakın özelliklere sahip krakene fazla para vermenin anlamı yok :)

Thresher tournament editionda surround yok hocam PC, Playstation, Xbox Headset - Razer Thresher Tournament Edition kraken 7.1 v2 kullanıyorum aşırı memnunum void prodan geçtim yaklaşık 6 ay falan oldu çok beğeniyorum. Ama almışken kraken tournament edition da düşünülebilir onu da almıştım ancak mikrofonu arızalı çıktı yenilenecek. O çok çok daha rahat diğerlerine göre

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı