Razer Tiamat 2.2 V2 alınır mı?

Katılım
21 Eylül 2018
Mesajlar
20.348
Makaleler
14
Çözümler
114
Yer
Zhenhai, Zhejiang, China
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
What am I? - I do not know...
560 TL civarına bulunuyor, incelemelerine baktığımda gerçekten çok güzel kulaklık olduğunu anladım. Özellikle 4x50 mm sürücülerinin olması ve kablosunun ince olması beni cezbetti. Mikrofon ve kulaklığın ses kalitesi de hiç fena değildi, sizin görüşleriniz neler? Eğer 500-600 TL'ye önerileriniz var ise değerlendirebilirim, tabii neden tavsiye ettiğinizi de belirtmenizi istiyorum. Herkese şimdiden teşekkürler.
 
Uzun zamandır bende takım ediyorum. Çıkış olarak 130 dolar olan kulaklığın bu seviyele düşme sebebi sorunlarının çokça olması. Kulaklık ekstra güç gerektiren bir kulaklık. Ses kartı olmayan sistemlerde çok sorunlu. Kulaklığın 2 ay sonra bozulma ihtimali çok yüksek. Böyle sorunlar okudum. Görüntüsü şu zamana kadar gördüğüm en sade en güzel kulaklık ama işte.
 
Ses kartsız kullanımında mikrofonu kötü bence. Arkadaşım 2-3 sene önce kullanıyordu fakat sesi sürekli boğuk böyle tuvalet kağıdı rulosunu ağzına dayayıp oradan konuşuyormuş gibi geliyordu.
 
Bende aynı kulaklığa bakıyordum fiyatı şu anda 400 liraya kadar düşmüş durumda ama USB bağlantılı olmaması beni üzdü yoksa direkt alınabilecek bir kulaklık.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı