Razer Viper 8 Khz fareyle CS:GO oynarken gecikme oluyor

Enahaine

Hectopat
Makaleler
1
RAM
16 GB DDR3 Ram 1600MHz
Ekran kartı
GTX 1050Tİ
Anakart
asus h81m-p plus
İşlemci
Intel Core i5-4570, 3600 MHz
CS:GO'da faremde hafif lag var gibi hissediyorum. Kullandığım fare Razer Viper 8khz 8000 Hz'de kullanıyorum daha az lag olması gerekirken daha çok laglı hissediyorum. Abartı bir lag yok yani yarım saniye bile değildir belki ama aşırı rahatsız ediyor. Bir ara fareyi bir oyunda FPS düşürmesin diye 500 Hz'ye almıştım sanki 500 Hz'de kalmış gibi ama 8000 Hz'de kullanıyorum nasıl çözerim bu sorunu? Bilgisayarıma daha yeni format attım.

Farenin içerisinde kendi hafızası var en son hangi ayarlarda bıraktıysan formattan önce o ayarlar kalır. 500Hz ayarladıysan 500Hz şeklinde kalmıştır. Eğer 8K'ya ayarlı kaldığını düşünüyorsan yazılımını tekrar yükle ve düşür.

Polling rate ayarı arttıkça işlemciye binen yük artar ve senin işlemcin zaten CS:GO'da zorlanacak bir işlemci bu yüzden 1000Hz'in üzerine çekmeni tavsiye etmem.

Farenin içerisinde kendi hafızası var en son hangi ayarlarda bıraktıysan formattan önce o ayarlar kalır. 500Hz ayarladıysan 500Hz şeklinde kalmıştır. Eğer 8K'ya ayarlı kaldığını düşünüyorsan yazılımını tekrar yükle ve düşür.

Polling Rate ayarı arttıkça işlemciye binen yük artar ve senin işlemcin zaten CS:GO'da zorlanacak bir işlemci bu yüzden 1000Hz'in üzerine çekmeni tavsiye etmem.

Hayır formattan önce 500Hz'de bırakmadım RDR2 için 500 Hz yapmıştım çıkınca 8000 yaptım ondan sonra da RDR2 sildim daha da düşürmedim. Bir sıkıntı var ama çözemedim emin değilim fare kendi kendine ayarmı değiştiryor bilmiyorum ama bazen oyuna giriyorum dediğin gibi işlemciyi çok zorluyor bazen de hiç zorlamıyor sanki buga girmiş sürekli kendi kendine değişiyor uygulamada 8000 Hz olarak gözüksede.

Hayır formattan önce 500Hz'de bırakmadım RDR2 için 500 Hz yapmıştım çıkınca 8000 yaptım ondan sonra da RDR2 sildim daha da düşürmedim. Bir sıkıntı var ama çözemedim emin değilim fare kendi kendine ayarmı değiştiryor bilmiyorum ama bazen oyuna giriyorum dediğin gibi işlemciyi çok zorluyor bazen de hiç zorlamıyor sanki buga girmiş sürekli kendi kendine değişiyor uygulamada 8000 Hz olarak gözüksede.

Kendi kendine ayar değiştirmez. Kendi dahili hafızası var farenin ayarlarını aklında tutar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı