Razer Viper Mini DPI tuşu sallanıyor

Regith

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Ögrenci
Merhaba. Ben yaklaşık 1-2 yıldır Razer Viper Mini Mouse'nu kullanıyorum. Gayet memnun hatta daha yeni skatez degiştirdim ancak son 1 yılda garip bir şekilde Viper Mini'nin alt DPI biraz içe doğru göçtü ve sürekli sallanıyor. Üstteki DPI tuşunda herhangi bir problem yok ancak 2. DPI tuşu sıkıntılı. Bunu nasıl düzeltebilirim? Garanti bittiği için garantiye de gönderemiyorum. Önerileriniz var ise yazabilirsiniz. İyi günler(DPI tuşları soldaki 2 tuştan bahsediyorum.

SS atabilir misiniz?

Tabii.

SS atabilir misiniz?

1720536151347.png

Tuş biraz daha içe göçük ve ileri geri sallanıyor. (video atacaktım ancak yokmuş galiba)

Son düzenleme:
Evet hocam içe kaymış içini açıp düzeltilebilir.

Mousenin altında birden fazla vida olabilir.Benimkinde alta vida vardı orta tuşumu öyle tamir etmiştim.Yada biraz zor olsada üstü ve sol sağından spatula gibi ince bişeyle açabilirsiniz.

Farenin altında birden fazla vida olabilir. Benimkinde alta vida vardı orta tuşumu öyle tamir etmiştim. Ya da biraz zor olsa da üstü ve sol sağından spatula gibi ince bir şeyle açabilirsiniz.

Hocam teşekkür ederim son bir sorum olacak bunu içini açmadan düzeltemez miyim?

Mesela bu mouse gibi açabilirsiniz.

Eski Mouseme benziyor.

Sol üst sağ üst veya aşağıdan siyah plastik şeyleri çıkartıp vidaları çıkartabilirsiniz.

Hayır. içini açmadan düzelmez.

Fakat kendiniz yapamazsanız bilgisayarcı bulup yaptırtabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• 4647117c634b551.jpg
    4647117c634b551.jpg
    96,5 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı