Razer Viper Mini kendi kendine devre dışı kalıyor

Hayır yeniden kurma. Yazılımları sil ve aygıt yöneticisinde fare bölümünden sürücüyü sil. Fareyi çıkartıp yeniden takınca otomatik sürücü kurulacaktır.
Otomatik sürücü kurulmadı. İAC uyumlu fare diye gözüküyor. Sürücüyü güncelleştir yapınca en güncel sürüm diyor. Razer'ın kendi sürücüsünü kurmam gerekiyor bence.

Fareyi resetlemeyi deneyebilirsin, Synapse ayarlarında resetleme bölümü var. Ayarlarını yedeklemeyi unutma sıfırlamadan önce.
Tamamdır. Tekrar kurduktan sonra yine aynı sorunla karşılaşırsam senin dediğini yapacağım. Sağolun gençler.

Otomatik sürücü kurulmadı. İAC uyumlu fare diye gözüküyor. Sürücüyü güncelleştir yapınca en güncel sürüm diyor. Razer'ın kendi sürücüsünü kurmam gerekiyor bence.

Tamamdır. Tekrar kurduktan sonra yine aynı sorunla karşılaşırsam senin dediğini yapacağım. Sağolun gençler.
Hayır kurmana gerek yok. Fare çalışıyor ve sorun çıkartmıyor ise böyle kullan.

İnternetten araştırdığıma göre herkes elinizde ki fareden şikayetçi. Çoğu insanda aynı bağlantı problemi yaşanıyor.

Çözüm olarak paylaşılan video olarak bir tek bu var ve bu da benim dediğim şeyi yapmış.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İnternetten araştırdığıma göre herkes elinizde ki fareden şikayetçi. Çoğu insanda aynı bağlantı problemi yaşanıyor.

Çözüm olarak paylaşılan video olarak bir tek bu var ve bu da benim dediğim şeyi yapmış.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gençler bu da çözüm değil. Tek çözüm yeni fare almakta. Ben şahsen tüm yapılabilecek şeyleri denedim bir sonuç alamadım. Çareyi G305 alarak buldum. Yine de yardımlarınız için teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı