Fena değil. Biraz kalite olarak düşük ama kablosuz ucuz mouse istiyorsan o fiyata rakipsiz. R1 Pro malzeme kalitesi olarak daha iyi ama. Bulursan uyguna temiz o da olabilir 2. el olarak.
AJ159 Pro sensör olarak çok daha iyi ama sorun şu ki sensörden öte yazılım önemli. Çinli üreticilerin en büyük sorunu donanımlar iyi de içerisindeki çiplerin yazılımı kötü oluyor ve gecikmeleri fazla olabiliyor ya da bazen takılma olabiliyor demek istediğim bu. 1200TL'ye o özelliklerde pek rakibi yok. Çatlama gıcırdama oluyor ama dediğim gibi o fiyatta iyi.1200 TL'ye AJ159 Pro buldum. R1 fiyatı biraz yüksek kalıyor. Sizce kalite sensör olarak Razer Viper Mini'den AJ159 Pro'ya seçmek saçma mı oluyor performans açısından ? FPS oyunları oynayan birisiyim.
Teşekkür ederim almış bulunmaktayım.AJ159 Pro sensör olarak çok daha iyi ama sorun şu ki sensörden öte yazılım önemli. Çinli üreticilerin en büyük sorunu donanımlar iyi de içerisindeki çiplerin yazılımı kötü oluyor ve gecikmeleri fazla olabiliyor ya da bazen takılma olabiliyor demek istediğim bu. 1200TL'ye o özelliklerde pek rakibi yok. Çatlama gıcırdama oluyor ama dediğim gibi o fiyatta iyi.
hala kullanıyor musun aynı geçişi yapmak istiyorum düşüncelerin nelerTeşekkür ederim almış bulunmaktayım.
Hala kullanıyor musun aynı geçişi yapmak istiyorum düşüncelerin neler
hocam stock skatezlere çok laf etmişler dedikleri kadar var mı bir de pad olarak ne kullanıyorsun?On numara mouse hocam memnunum gayet.
Hocam stock skatezlere çok laf etmişler dedikleri kadar var mı bir de pad olarak ne kullanıyorsun?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.