Razer Viper Mini vs Razer deatheadder V2 mini

Bütçe
300-350
Yorumların bir kısmı Rival 3'ü öneriyor bir kısmı Rival 3 kötü diyor Viper Mini ve da V2 mini PMW3359 da lod sorunu diyen var, o sorun çözüldü diyen var light 2 200 öneren var arkadaşlar light 2 200'den malzeme kalitesi yüzünden memnun olmadığımı belirttim 6 sayfa yorum var ama halen kafamda bir fikir oluşmadı.

Yorumların bir kısmı Rival 3'ü öneriyor bir kısmı Rival 3 kötü diyor Viper Mini ve da V2 mini PMW3359 da lod sorunu diyen var, o sorun çözüldü diyen var light 2 200 öneren var arkadaşlar light 2 200'den malzeme kalitesi yüzünden memnun olmadığımı belirttim 6 sayfa yorum var ama halen kafamda bir fikir oluşmadı.
Rival 3'ün yüzüne bakmayın, Light2-200'ün kasası gerçekten güzel, zaten içinde ki sensör, paracordumsu kablo üst düzey, Viper Mini'nin sorunu çözüldü fakat onun yerine V2 Mini öneririm.

PCB ile kimseden kötü bir yanıt gelmedi, büyük ihtimal sorun siz de.
Dış kasa plastiği kötü. Hafif bir bastırmada çatırdıyor kasa,ayrıca başparmağımın geldiği kısımdaki plastik kaliteside kötü.
PCB ile kimseden kötü bir yanıt gelmedi, büyük ihtimal sorun siz de.
Plastik kalitesiz yoksa sensörü vs onlara lafım yok.

Dış kasa plastiği kötü. Hafif bir bastırmada çatırdıyor kasa,ayrıca başparmağımın geldiği kısımdaki plastik kaliteside kötü.
Dediğim gibi malzeme kalitesi gayet iyi, büyük ihtimal sizin fareniz sorunlu, G203 kullanıyorum, benim fareme de hayvan gibi bastırınca çatırdıyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı