Steel Series Rival 3 ya da 300/S alınmaz, 1 yıllıkken kendinden bıktırıp sensör sorunları yaşatıp üstüne de scrool tuşunda sorunlar başlamasıyla kendini çöpte bulması bir olmuştur.
Rival 3'ün yüzüne bakmayın, Light2-200'ün kasası gerçekten güzel, zaten içinde ki sensör, paracordumsu kablo üst düzey, Viper Mini'nin sorunu çözüldü fakat onun yerine V2 Mini öneririm.Yorumların bir kısmı Rival 3'ü öneriyor bir kısmı Rival 3 kötü diyor Viper Mini ve da V2 mini PMW3359 da lod sorunu diyen var, o sorun çözüldü diyen var light 2 200 öneren var arkadaşlar light 2 200'den malzeme kalitesi yüzünden memnun olmadığımı belirttim 6 sayfa yorum var ama halen kafamda bir fikir oluşmadı.
Zaten Light 2 200 var malzemesinden memnun değilim demiş anladığım kadarıyla.Rival 3'ün yüzüne bakmayın, Light2-200'ün kasası gerçekten güzel, zaten içinde ki sensör, paracordumsu kablo üst düzey, Viper Mini'nin sorunu çözüldü fakat onun yerine V2 Mini öneririm.
Aynen öyle kullanıyorum şu anda ama malzeme kalitesi leş.Zaten Light 2 200 var malzemesinden memnun değilim demiş anladığım kadarıyla.
Kasa hakkında kimseden kötü bir yanıt gelmedi, büyük ihtimal sorun siz de.Aynen öyle kullanıyorum şu anda ama malzeme kalitesi leş.
Dış kasa plastiği kötü. Hafif bir bastırmada çatırdıyor kasa,ayrıca başparmağımın geldiği kısımdaki plastik kaliteside kötü.PCB ile kimseden kötü bir yanıt gelmedi, büyük ihtimal sorun siz de.
Plastik kalitesiz yoksa sensörü vs onlara lafım yok.PCB ile kimseden kötü bir yanıt gelmedi, büyük ihtimal sorun siz de.
Dediğim gibi malzeme kalitesi gayet iyi, büyük ihtimal sizin fareniz sorunlu, G203 kullanıyorum, benim fareme de hayvan gibi bastırınca çatırdıyor.Dış kasa plastiği kötü. Hafif bir bastırmada çatırdıyor kasa,ayrıca başparmağımın geldiği kısımdaki plastik kaliteside kötü.
Hocam ben hafif bastırıyorum yine aynı şey oluyor, elimde g203 var onda aynı şey olmuyor.Dediğim gibi PCB kalitesi gayet iyi, büyük ihtimal sizin fareniz sorunlu, G203 kullanıyorum, benim fareme de hayvan gibi bastırınca çatırdıyor.
Beni dinlemek mi istemiyorsun? Sizin fare de büyük ihtimalle bir sorun var diyorum çatırdıyor diyorsun.Hocam ben hafif bastırıyorum yine aynı şey oluyor, elimde g203 var onda aynı şey olmuyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.