Razer Viper Mini vs Razer deatheadder V2 mini

Bütçe
300-350
Ben de bant ile yaptım zaten fakat LOD'un açılımı Lift off distance, tamamen uzaklık ile alakalı, yani doğru yönde olup olmaması önemli değil sorun fazla uzaktan algılaması. Mouse'u kaldırıp indirmem gerektiğinde hissetmiştim ben.
Bir CD kalınlığında mı algılama var. Yoksa daha yüksek bir seviyede mi ?

Bant ile ne kadar bir gelişme sağladınız ?
Uyguladığınız yerin kaynak örneği olması için fotoğrafını çekip atar mısın?

Bir CD kalınlığında değil, daha az. Videolardan bakabilirsiniz.

Bende bant uygulaması denedim bugün. Bugündür böyle kullanıyorum. Ancak 1 saat uğraştım doğru ayarlama için.
Bantsız alan tam 11mm olması şart. Çıkıntının dışından bu değer. İçinden ise 8mm.

Şu anki ayarlarımda 3 adet fotoğraf kağıdını üst üste koyup denedim CD sonrası. Algılama almadı.
1 adet fotoğraf kağıdında ne yaparsam yap algılama oldu. Fazla yaptık mı bant kısmını fare hareketsiz kalıyor yada takılma yaşıyor.

2 adet fotoğraf kağıdında dahi algılama yapmamasını sağlayabiliyorum. Tam 10mm ile ancak fare takılma sorunu yaşıyor böyle olunca.

Son düzenleme:
Bende bant uygulaması denedim bugün. Bugündür böyle kullanıyorum. Ancak 1 saat uğraştım doğru ayarlama için.
Bantsız alan tam 11mm olması şart. Çıkıntının dışından bu değer. İçinden ise 8mm.

Şu anki ayarlarımda 3 adet fotoğraf kağıdını üst üste koyup denedim CD sonrası. Algılama almadı.
1 adet fotoğraf kağıdında ne yaparsam yap algılama oldu. Fazla yaptık mı bant kısmını fare hareketsiz kalıyor yada takılma yaşıyor.

2 adet fotoğraf kağıdında dahi algılama yapmamasını sağlayabiliyorum. Tam 10mm ile ancak fare takılma sorunu yaşıyor böyle olunca.
Firmware update ile çözülüyor diyorlar denediniz mi ?
Bende almayı düşünüyorumda LOD sorunu kafamda sürekli.

Firmware update ile çözülüyor diyorlar denediniz mi ?
Bende almayı düşünüyorumda LOD sorunu kafamda sürekli.

Şu an her şey güncel görünüyor. Razer sitesinden manuel olarak indirdim güncellemeyi. Kurmaya kalkınca zaten yüklü olduğunu gördüm.

Bu yaşanan durum tamamen prizma ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Algılayıcının konumu ve açısı ile alakalı birde.

Asus M5 farede aynı durum var. Bu zamana kadar kullandığım tüm farelerde 1 CD kalınlığına kadar algılama kesinlikle oldu hep. Bu ürünle alakalı bir etken değil bu.
Bunun önüne geçebilmek için tamamen prizma tasarımının değiştirilmesi şart.

Şu an bant ile 2 fotoğraf kağıdı kalınlığına kadar düşürebildim durumu ama çok uğraştırıyor doğru yeri bulana kadar.
Daha azına inme denemeleri yapıyorum.

Ancak bant kesinlikle çözüm değil. Kağıt bant getireceğim yarın iş yerime. Birde öyle deneyeceğim.

Ekleme yapıyorum. Şu an 19:54 saati ile 1 fotoğraf kağıdı kalınlıkta dahi oynama yok bant tekniği ile.

Son düzenleme:
Şu an her şey güncel görünüyor. Razer sitesinden manuel olarak indirdim güncellemeyi. Kurmaya kalkınca zaten yüklü olduğunu gördüm.

Bu yaşanan durum tamamen prizma ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Algılayıcının konumu ve açısı ile alakalı birde.

Asus M5 farede aynı durum var. Bu zamana kadar kullandığım tüm farelerde 1 CD kalınlığına kadar algılama kesinlikle oldu hep. Bu ürünle alakalı bir etken değil bu.
Bunun önüne geçebilmek için tamamen prizma tasarımının değiştirilmesi şart.

Şu an bant ile 2 fotoğraf kağıdı kalınlığına kadar düşürebildim durumu ama çok uğraştırıyor doğru yeri bulana kadar.
Daha azına inme denemeleri yapıyorum.

Ancak bant kesinlikle çözüm değil. Kağıt bant getireceğim yarın iş yerime. Birde öyle deneyeceğim.

Ekleme yapıyorum. Şu an 19:54 saati ile 1 fotoğraf kağıdı kalınlıkta dahi oynama yok bant tekniği ile.
Bant vs. eklemeden kullanımda rahatsız ediyor mu ? Şuan ki mousemde lod sorunu yokta değiştireceğim rahatsızlık yaratır mı ?

Bant vs. eklemeden kullanımda rahatsız ediyor mu ? Şuan ki mousemde lod sorunu yokta değiştireceğim rahatsızlık yaratır mı ?

Şu an hangi ürünü kullanıyordunuz.

Rahatsız edecek bir durum kesinlikle yok.
Böyle bir durumda emin olun herkesten çok fareyi ilk parçalayacak kişi ben olurum. Önceki yorumda bahsettim. Bu zamana kadar aldığım tüm farelerde 1 CD kalınlığına kadar havada algılama oldu.
Günü kurtarmak için gidip fare aldığım durumlarda onlar ciddi sorunlar gördüm mü gördüm. Ancak bu farelerin fiyatı 30 TL - 50 TL arasındaydı. Bu fiyat aralığında 200-300 TL aralığında yarışacak fareler var sensörü katmazsak işin içine.

Hatta eskiden bir fare almıştım. 80 TL fiyat vermiştim. Makasını dahi hatırlamam. havada 1mm dahi kalksa sıfır algılama vardı. Sonra o fare birinin kurbanı oldu ben dışarıdayken.

Asus M5 de var yine bu 1 CD kalınlığına kadar algılama. Üstünde var mıdır bilemem test etmedim.
Viper Miniyi 1 CD kalınlığından fazla test etmedim.

Bant işi kesinlikle bir çözüm değil. Önceki yorumda 1 fotoğraf kağıdı kalınlığına kadar algılamayı durdurmayı başardım demiştim. Ancak fare performans kaybediyor gibi bu durumda.
Bu şekilde kullanmaya devam ediyorum. Duruma göre 2 fotoğraf kağıdı kalınlığına kadar algılama yapmayacak duruma çekeceğim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00